Uskoro rang lista prijavljenih za dodjelu pomoći za prvake u Glavnom gradu

Konkurs za dodjelu sredstava za djecu koja su ove godine krenula u prvi razred podgoričkih osnovnih škola je završen, a uskoro će biti objavljena rang lista, saopšteno je iz Glavnog grada.

Naveli su da je u toku uvid u prispjelu dokumentaciju, nakon čega će Komisija za dodjelu sredstava ocijeniti pristigle prijave i sačiniti rang listu.

“Tokom realizacije ovog konkursa, građani su iskazali veliko interesovanje, te je na adresu Glavnog grada pristiglo preko 2.260 prijava.  Napominjemo, da će se uplate novca vršiti nakon objave rang liste, na žiro račune roditelja/staratelja, a o dodatnim pitanjima građani se mogu informisati na kontakt telefon 020/ 447-142 ili na e-mail adresu: [email protected]”, stoji u saopštenju Glavnog grada.

Podgorički mališani koji su ove godine krenuli u prvi razred dobiće jednokratnu pomoć u iznosu od 50 eura, a za ovu godinu su izdvojena uvećana sredstva za tu namjenu. Novina koja je umnogome olakšala roditeljima  podnošenje zahtjeva, jeste elektronski servis „ePrvaci“ pomoću kojeg je pojednostavljen cjelokupan postupak ostvarivanja ovog prava.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply