Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Fashion od danas su dva nova filma.

Reditelj Džejms Gan ponovo je, nakon šest godina, okupio ekipu glumaca Krisa Prata, Zoe Saldanu, Bredlija Kupera, Dejva Batistu i druge, koji repriziraju svoje uloge u trećem nastavku filma Čuvari galaksije. Dugo su bili odsutni, ali vjeruju da šta god da se desi, galaksiji su ipak potrebni čuvari.

Piter Kvil ne želi više da bježi, ali još uvijek je potresen od gubitka Gamore i riješen je da okupi tim oko sebe kako bi odbranio univerzum i spasio Roketov život. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspješno, mogla da dovede do kraja Čuvara galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo. Ipak, Gomora se vraća… Uz neizostavne specijalne efekte, zelenoputa Gamora, nabildaovani mutant Drakson, drski rakun Roket, drvenoliki Grut i glavni među njima Piter Kvil, poznatiji kao Star-Lord različitog su karaktera, ali prijateljskog raspoloženja i ujedinjenih interesa u još jednom zabavnom naslovu Marvelove franšize.

Film Alibi.com 2 je nastavak neodoljive francuske komedije.

Gregov život je bio prilično miran nakon zatvaranja agencije, sve dok on ne odluči da zaprosi Flo i mora da je upozna sa svojim pokvarenim ocem i bivšom majkom glumicom. Bez drugog izbora osim da ponovo otvori agenciju i pronađe lažne roditelje.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply