Od ponedjeljka novogodišnje radionice u Razvojnom centru

Naredne sedmice u Razvojnom centru u Podgorici uslijediće prava novogodišnja atmosfera. Već u ponedjeljak, 5. decembra, sa početkom u 19 sati, biće održana kreativna radionica pod nazivom Novogodišnja maštaonica , koja je namijenjena  djeci od 5 – 7 godina.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Djeca će na radionici učestvovati u kreativnim aktivnostima, a glavni zadatak će im biti da sami osmisle i naprave novogodišnje ukrase za jelku koju će kasnije i okititi. Osim toga, na radionici će imati priliku da uživaju u novogodišnjoj atmosferi praveći  i čestitke koje će sami na kreativan i maštovit način ukrasiti i nacrtati šta žele da dobiju od Deda Mraza ove godine. Radionicu ćemo završiti uz novogodišnje pjesme za djecu! 

 Cilj radionice je podsticanje djece na saradnju, kao i podsticanje mašte i kreativnosti,  slobodnog kreativnog i umjetničkog izražavanja kroz crtež i podsticanje stvaralačkog umijeća kod djece.  Radionicu vodi Slađana Vujatović, specijalista predškolskog vaspitanja i obrazovanja koja je na edukaciji i superviziji iz djecije integrativne psihoterapije – modalitet psihodrama. Broj mjesta je ograničen na deset.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply