Nastava obustavljena u dijelu škola, policija na terenu

Nakon dojave o bombama i prekida nastave u više škola širom Crne Gore, pripadnici Uprave policije preduzimaju sve neophodne mjere bezbjednosti, preglede i kontrole u obrazovnim ustanovama.

„Obavještavamo javnost da policija preduzima mjere bezbjednosti u školama u pojedinim gradovima povodom dojava elektronskom poštom o postavljenim eksplozivnim napravam ovog jutra, kao i aktivnosti u cilju provjera ovih navoda. Uprave i nastavno osoblje škola u kojima policija preduzima aktivnosti sarađuju sa policijom i obavijestili su roditelje“, navodi se u saopštenju iz Uprave policije.

Ističu da je potrebno da roditelji i dalju budu u komunikaciji sa nastavnim osobljem i upravama škola radi nastavka nastavnog procesa poslije završetka policijskih aktivnosti.

Iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta potvrđeno je portalu Roditelji.me da je nastava obustavljena u onim školama koje su direktno dobile dojavu.

Prema ranijim informacijama, dojave o bombama jutros su dobile škole u Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Podgorici, Bijelom Polju, Cetinju, Mojkovcu, Plavu, Gusinju, Petrovcu, Kolašinu…

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply