Novogodišnja čarolija od petka na Cetinju

Manifestacija Novogodišnja čarolija u prijestonici, posvećena predškolcima i osnovcima, počeće u petak 24. decembra u 17 časova na terasi hotela Gradska i trajaće osam dana na više lokacija u gradu.

Prema riječima organizatora manifestacije Zlatka Latkovića, za sve posjetioce biće obezbijeđeno posluženje, sokovi i slatkiši biće besplatni tokom svih dana trajanja Novogodišnje čarolije.

„Počećemo u hotelu Gradska Cetinje u petak, gdje su nam ljubazna uprava i osoblje obezbijedili kompletno posluženje za ovaj prvi dan, što nam je dalo poseban vjetar u leđa. A da nas ni kiša ne može spriječiti u proslavi takođe su se oni postarali obezbijedivši specijalne električne, suncobrane koji će nas zaštiti od padavina.  Narednih dana planiranih osam lokacija pretvorilo se u mnogo više njih, pa smo shvatili da će lokacija na kojima se održava Novogodišnja čarolija tih dana biti po čitavom gradu“, najavio je Latković.

Objasnio je da će osam dana volonteri na različitim lokacijama, posluživati goste koji se tu zateknu. Mjesta će biti različita, ali vrijeme će biti isto, dodao je, i to od 17 sati, a zadržavaće se oko dva sata.

„Ne želim da otkrivam na kojim lokacijama ćemo biti, ali mogu da kažem da će djeca biti prijatno iznenađena i iskreno se nadam zadovoljna“, najavio je Latković.

Izvor: Cetinjski list

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply