Praznični “Dome moj” – akcija Lovćen osiguranja za najmlađe

Sponzorisana objava

U susret Novoj 2022. godini, u periodu od 3. do 25. decembra, Lovćen osiguranje organizuje akciju za sve mališane u Crnoj Gori, uzrasta do 10 godina. Djecu pozivaju da ih crtajući upoznaju sa odrazom shvatanja njihovog novogodišnjeg doma na zadatu temu “Praznični Dome moj”.

Nakon isteka perioda predviđenog za prikupljanje radova, u sedmici koja počinje 27. decembra pa sve do Nove godine, možete očekivati prigodne poklone Lovćen osiguranja.

Kako crtanje predstavlja najveći dio stvaralaštva djeteta u navedenom uzrastu i aktivnost u kojoj oni umiju da uživaju, želja Lovćen osiguranja je da sazna šta nam to djeca poručuju, dijeleći svu radost tog, njima znanog, imaginarnog svijeta.  Crtež može biti nacrtan bilo kojom tehnikom (bojice, flomasteri, tempere, kolaž, akvarel), na formatu papira po izboru, uz obavezan potpis – ime djeteta i broj godina u donjem desnom uglu.

Svi radovi biće objavljivani sedmično na Facebook stranici Lovćen osiguranja, a nakon isteka perioda prijava, radovi biće objavljeni u galeriji na promotivnoj stranici https://prodaja.lo.co.me/praznicnidomemoj/.

“Dragi roditelji, svaki crtež vašeg djeteta je neponovljivi i karakteristični odraz njihovog shvatanja svijeta. Vaše dijete u sebi nosi kreativnost, projektujući svoje emocije, potrebe, želje, strahove, namjere i očekivanja, i crtajući izražava mnoštvo različitih emocija koje ne umije da iskaže riječima. Pozivamo vas da pomognete svom djetetu da razvija svoju maštu, način izražavanja i komunikacije. Neka crteži budu dio svakodnevnih aktivnosti, baš kao i igra, a mi ćemo podržati i nagraditi kreativnost”, poručuju iz Lovćen osiguranja.

Dodaju da, nakon što fotografišu crtež svog djeteta koji opisuje prazničnu atmosferu u njihovom domu, roditelji treba da upload-uju fotografije na web stranici Lovćen osiguranja: https://prodaja.lo.co.me/praznicnidomemoj/. U slučaju da nemaju tu mogućnost, crtež djeteta mogu predati i u nekoj od filijala ili poslovnica Lovćen osiguranja širom Crne Gore.

Ukoliko epidemiološke mjere dozvole, nakon isteka perioda za prikupljanje crteža, iz ovog osiguravajućeg društva najavljuju da će organizovati izložbu radova svih mališana, a informacije o terminu i lokaciji planiranog događaja, roditelji će dobiti putem prijavljenih e-mail adresa. Sve informacije biće redovno objavljivane i na stranicama Lovćen osiguranja.

“Zato, dragi mališani, brzo “četkicu” u ruke i oslobodite svoju maštu! Mi ćemo nagraditi vašu kreativnost! A vi, dragi roditelji, imajte na umu da Lovćen osiguranje misli i na Vas i Vaš dom, nudeći paketno osiguranje Dome moj, koje predstavlja sveobuhvatnu i neophodnu zaštitu najvrjednijeg kutka vaše porodice”, istakli su iz Lovćen osiguranja.

Više informacija o tome kako osigurati građevinski dio nastanjenog stambenog objekta ili pak pokretnosti u nastanjenom domu, roditelji mogu pronaći na stranici Lovćen osiguranje – Paketi Dome moj, a Uputstvo za učešće u akciji kao i sve informacija o akciji možete dobiti pozivom Službe za marketing Lovćen osiguranja na broj: 020 411 599 ili nam pišite na mail: [email protected].

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply