Radionice za djecu uzrasta od dvije do devet godina

Naredne sedmice, Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji organizuju dvije kreativno – edukativne radionice, za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Najmlađi će uposliti prstiće, razvijati motoriku, dok će malo stariji kroz glumu razvijati socijalne vještine.
Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e- mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox FB stranice Igračkoteka i Razvojni centar.
Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID – 19. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Broj djece je ograničen na osam.

U četvrtak, 25.februara u 18 sati organizujemo novu zanimljivu kreativno –
edukativnu radionicu pod nazivom Čarapice glumice, namijenjenu djeci uzrasta od 5 do 9 godina. Na radionici će djeca od čarapa praviti svoju lutku i osmišljavati njen lik, koji će kasnije objediniti u priču i zajedničku
predstavu. Razvijaće sitnu motoriku, kreativnost, maštu, govorničke
vještine, samopouzdanje i emocionalnu inteligenciju. Radionicu vodi studentkinja psihologije Jelena Lacman.

U petak, 26. februara sa početkom u 18 sati uslijediće radionica Spretne ručice, namijenjena najmlađim.
Na radionici će djeca uz instrukcije Maje Raičević učiti kako se prave različite figure i oblike od domaćeg plastelina, a imaće spremne tematske modele po kojim će raditi. Na ovaj način će uposliti pristiće, razvijati motoriku i pospješiti socijalizaciju.. Radionica je namijenjena djeci
uzrasta od 2 do 5 godina.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply