Expo Commerce donirao pakete hrane i sredstava za higijenu

Kompanija Expo Commerce donirala je pakete hrane i sredstava za higijenu za dio porodica čija djeca su dio programa Učionica Družionica udruženja Roditelji.

Donaciju je, u ime kompanije, uručila marketing menadžerka Lidija Ivanović, koja je istakla da im je uvijek posebno zadovoljstvo kada mogu pomoći najmlađim sugrađanima i da će i u budućnosti podržavati mališane koji su dio programa podrške u obrazovanju udruženja Roditelji.

“Iako naši mali drugari ne dolaze da uče, mislimo na njih. Najugroženijim porodicama i djeci koja su dio programa Učionica Družionica, podijelili smo pakete pomoći koje je u kratkom toku obezbijedila komanija Expo Commerce”, kazala je Tanja Ćirović, koorinatorka programa.

Udruženje Roditelji program Učionica družionica odnosno podršku u savladavanju školskog gradiva realizuje od 2016. godine i isključivo je namijen djeci iz socijalno ugroženih porodica, s ciljem da im se pomogne u savladavanju školskog gradiva kako bi se posebna pažnja usmjerila na obrazovanje. Udruženje u Razvojnom centru održava individualne i grupne časove za djecu, kao i kreative edukativne i psihološke radionice. Program Učionice Družionice funkcioniše zahvaljujući volonterima i finansijskoj podršci Next auta i Glavnog grada u 2020. godini, dok prihološku podršku djeci pružaju iz Udruženja Psihologa Crne Gore.

Osim online podrške, u toku školske 2019/2020 održano je i 395 individualnih i grupnih časova za 80 djece, koje je pružalo 62 volontera.

Iako naši mali drugari ne dolaze da uče, mislimo na njih. Najugroženijim porodicama i djeci koja su dio programa…

Gepostet von Učionica Družionica am Donnerstag, 30. Juli 2020

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply