Dove kolekcija za nježnu bebinu kožu

Sponzorisana objava

Bebina koža je 30% tanja od naše, pa nije čudo da je osjetljivija i brže se suši. Njihova barijera kože je slabija, pa im koža gubi hidratantnost 5 puta brže nego odraslima. Tu pomaže Baby Dove krem sapun, poručuju iz Drogerije Kuća Hemije i Dama.

“Naša formula daje bebama njegu koja im je potrebna, ostavljajući njihovu kožu mekanom i pomaže u prevenciji suve kože”, kažu oni.

Vrijeme za kupanje bi trebalo da bude vreme osmjeha, a ne suza – zato je važno izabrati pravu kupku za bebe. A za tanku bebinu kožu, najbolja njega je ona najnježnija. Sa Tip to Toe kupkom pomažemo da zaštitite osjetljivu kožu vaših mališana sa ¼ hidrirajuće kreme i održavamo sve nutritijente na koži koje beba može izgubiti tokom kupanja. Koža ostaje meka i nježna.

Ne treba brinuti samo o bebinoj koži – da li ste znali da je bebino tjeme jedan od najosjetljivijih djelova tijela. Zato u Kući hemije misle da najbolji šamponi treba da hidriraju dok čiste. Upravo zato predlažu Baby Dove šampon za kosu.

Bebe stvaraju mnogo nereda, pa je važno biti u mogućnosti da ih održavamo čistima. Ali koje su najbolje vlažne maramice za bebe? U Kući hemije tvrde da su to one koje će njegovati bebinu kožu, dok je efikasno čiste. A to je ono što Baby Dove vlažne maramice rade, uz sve to ne iritirajući kožu.

“One ostavljaju kožu mališana mekanom i čistom, uklanjaju prljavštinu i odmah pružaju potrebnu hidrataciju. Sa pakovanjem koje se lako koristi i maramicama koje ostaju svježe i nakon prvog otvaranja, neće vas iznevjeriti gdje god da odete”, poručuju iz Kuće hemije.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply