Čarobna zima na Luštica Bay-u

Foto: Luštica Bay

Sponzorisana objava

Zimska čarolija na Luštica Bay-u traje od 2. decembra do 15. januara – zimski iglo sa delicijama, praznična vrteška za najmlađe, fotografije sa Djeda Mrazom, atraktivni sadržaji poput božićnog bazara i koncerata, kreiraće upečatljivo iskustvo i sjećanje na najljepše praznike. Promenada Luštica Bay budi sva čula, od sjajnog novogodišnjeg vizuelnog identiteta i dekoracije do savršenih ukusa francuskih vafla, vrućeg kakao napitka i medenjaka.

Bajkoviti karusel očarao je djecu – svakog dana od 1. decembra do kraja januara ovo će biti sadržaj za najmlađe na Piazzi Centrale. Praznična zabava u decembru uključuje iznenađenja od Djeda Mraza, dok se zimske proslave nastavljaju u januaru.

Foto: Luštica Bay

Iglo inspirisan tradicionalnim zimskim marketima evropskih prestonica, omiljeno je mjesto susreta na promenadi – uživanje u slatkim poslasticama poput tradicionalnih bredela (elsaških Božićnih kolačića) i autentičnih evropskih kolača, a tu su i domaće delicije. Probajte dekadentno bogati foie gras u stilu Alsace (senzacionalni zimski ukus) i uživajte u pažljivo pripremljenim zimskim jelovnicima u elegantnim restoranima uz obalu, dok svijetla bljeskaju i presijavaju se u akvatorijum marine.

Detaljniji kalendar događaja možete pronaći na ovom LINKU, a ovdje možete preuzeti i više fotografija atmosfere na Luštica Bay-u.

Zima na obali

Apartmani za najam od komfornih studija za dvoje do prostranih trosobnih penthouse-va za porodični odmor, sjajan su izbor za vikend na obali.

Cijene su kreirane od 140 eura za zimske pakete, uz sjajne benefite kasnog check-out-a i povoljnosti koje uživaju i sami rezidenti u Luštica Bay. Luštica Bay je i sjajna adresa, odakle za samo dvadesetak minuta gosti stižu u sve krajeve Boke Kotorske, i uživa se u zimskim programima na crnogorskoj obali, koji i ove godine su najbolji u regionu. 

Kontaktirajte nas za specijalne zimske pakete smještaja: e-mail: [email protected]

Fotografije destinacije i rental fotografije možete vidjeti na ovom LINKU.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply