Noćni flaster za tretman ožiljka od carskog reza

Sponzorisana objava

Svi živimo užurbano, nemamo vremena za sebe, u žurbi obavljamo stvari i trudimo se da nam ni briga o sebi ne oduzima previše vremena. A naročito je to slučaj sa novopečenim majkama.

Kada beba stigne, ona prirodno postaje centar svijeta svim ukućanima, ali ne bi trebalo zaboraviti ni majke i postarati se da bilo kakva negativna posljedica koju je porođaj eventualno ostavio na njih bude eliminisana.

„Pored toga što je svakoj novopečenoj majci važno da rodi zdravo dijete, bitno je i da joj se napomene, ukoliko se porodila carskim rezom, da ožiljak koji ostaje može uspješno da se ukloni. Jer zadovoljne majke odgajaju srećnu djecu“, navodi Prim. dr Peđa Mitrović, spec. ginekologije i akušerstva, KBC Zvezdara.

Tretmani ožiljaka koji ostaju nakon carskog reza do sada nisu mogli da se pojednostave i uglavnom su podrazumijevali da mjesto na kome je ožiljak više puta dnevno bude tretirano za to namijenjenim preparatom.

Konačno Contractubex® ima inovativno rješenje. U pitanju je noćni flaster koji omogućava komfornu primjenu. Dovoljno je da Contractubex® flaster stavite pred spavanje i zaboravite na njega. Jedino što ćete vremenom primijetiti jeste da ožiljak nestaje i da vam se samopouzdanje kada stanete pred ogledalo lagano vraća. Zbog svega navedenog, Contractubex® noćne flastere s pravom zovu i „Kraljevski tretman ožiljaka“.

Prije upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, mjerama opreza i neželjenim reakcijama na lijek, odnosno medicinsko sredstvo, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply