U Tivtu počela primjena mjera suzbijanja vandalizma u blizini škola

U OŠ „Drago Milović“ i SMŠ Mladost u Tivtu poodne i u toku večeri radi služba obezbjeđenja i zaštite dvorišta, a nedavno je uveden i video nadzor dvorišta i parkinga.

Set mjera zaštite i bezbjednosti učenika i suzbijanja devijantnog ponašanja u školskim dvorištima koji realizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, dogovoren je na sastanku predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca sa direktoricama tivatskih škola Jovankom Vujačić i Ružicom Lazarević, predsjednicom Savjeta roditelja Anom Matijević, predstavnicom školskog odbora Ivanom Soldat, načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Tivat Draganom Kontićem i sekretarkom za mlade, sport i socijalna pitanja Darkom Ognjanović.

Na inicijativu predsjednika Kusovca, obodom dvorišta Osnovne škole „Drago Milović“ i Srednje mješovite škole Mladost biće pojačana i konstrukcija ograda. Takođe, povećan je i broj policijskih patrola u ovom rejonu, posebno u večernjim satima.

Sa sastanka je ranije upućen zajednički apel roditeljima, nastavnom osoblju i svim građanima da obavezno prijave Odjeljenju bezbjednosti neprimjerno ponašanje kako učenika tako i drugih građana u dvorištu i neposrednom okruženju škola.

Pojačaće obezbjeđenje dvorišta tivatskih škola

Izvor: Boka News

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply