Pojačaće obezbjeđenje dvorišta tivatskih škola

Foto: Vijesti/Siniša Luković

Obodom dvorišta OŠ “Drago Milović“ i Srednje mješovite škole Mladost u Tivtu biće pojačana konstrukcija ograda i angažovana služba obezbjeđenja u popodnevnim i večernjim časovima.

Dvorišta i parking kod škola biće pod video-nadzorom, uz povećan broj policijskih patrola u tom rejonu, posebno u večernjim satima.

To je dogovoreno na sastanku čelnika lokalne uprave, rukovodstava dvije škole i čelnika Odjeljenja bezbjednosti održanom u Opštini, povodom zaštite i bezbjednosti učenika i suzbijanja devijantnog ponašanja u dvorištima te dvije najveće obrazovne ustanove u Tivtu.

Kancelarija za prevenciju narkomanije Opštine Tivat pojačaće svoje aktivnosti u saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti i Savjetom roditelja OŠ „Drago Milović“.

Svi građani pozvani su da policiji odmah prijave svako devijantno i neprmjereno ponašanje učenika i drugih osoba u dvorištima i blizini ove dvije obrazovne ustanove.

Izvor: Vijesti

Comments

  1. I skolski policajac da se angazuje da bude prisutan u dvoristu tokom skolskih odmora, kad vec nastavnici ne dezuraju u dvoristu, jer je svakog dana neka tuca medju ucenicima

Leave a Reply