Od ponedjeljka besplatna ljetnja škola Igramiranja za djecu

Udruženje Roditelji i kompanije Zzi i Arhimed od narede sedmice organizuju ljetnje radionice Igramiranja odnosno programiranja u Scratch-u. Sa novom grupom malih programera uzasta od 7 do 9 godina počeće da rade od ponedeljka, 18. juna i pozivaju sve zainteresovane da se prijave.

Časovi će biti održani u ponedeljak, srijedu i četvrtak od 17 do 18 i 30 časova, kao i do sada, u prostorijama kompanije Arhimed, u drugoj Ruskoj kuli u Bloku V.

Tokom ljetnjeg raspusta biće organizovano nekoliko radionice za uzrast od 7 do 12, a roditelje pozivaju da prijave interesovanje, kako bi definisali odgovarajuće termine.

Osnovni kurs programiranja, u organizaciji Udruženja Roditelji i kompanija Zzi  i Arhimed ima za cilj promovisanje programiranja kod mlađe djece i njihovo motivisanje da digitalne tehnologije koriste na izazovniji, savremeniji i korisniji način za stvaranje sopstvenih kreacija, podsticanje kreativnosti, timskog rada, druženja, razmjene ideja, učenja, socijalizacije i saradnje.

Tema osnovnog kursa:
– Kako početi sa programiranjem?
– Kako napraviti prve animacije?

Kurs je besplatan, a broj učesnika u grupi je ograničen na 10.

Mole se svi zainteresovani da prilikom prijave uzmu u obzir da je obavezno pohađati sve tri radionice, i da se prijavom obavezuju na to. Prijave slati na mail adresz [email protected]

O dosadašnjem radu više na igramiranje.me

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply