Od 1. marta zakazivanje putem elektronskog servisa, nema više preko Vibera

Dom zdravlja Podgorica, od 1. marta 2018. godine u potpunosti zamjenjuje Viber servis za zakazivanje sistemom koji građanima omogućava da zakažu pregled kod izabranog ljekara putem portala Fonda za zdravstveno osiguranje eZdravlje.me

“Ovaj vid zakazivanja ne isključuje ostale načine (lično, telefonski, putem Call centra), a unaprjeđenjem usluge sa aplikacijom za smart telefone e-zdravlje daje se mogućnost zakazivanja pregleda pacijentima do mjesec unaprijed, zatim pregled propisanih i realizovanih recepata, kao i uvid u laboratorijsku dijagnostiku tj. pregled urađenih laboratorijskih nalaza pacijenta”, pojašnjavaju iz Doma zdravlja.

Smatraju da je na ovaj način servis unaprijeđen jer nudi mogućnost da pacijent bira datum kad želi da posjeti ljekara.

Aplikacija za telefon se može prezeti i instalirati za Android i IOS ili se pregled može zakazati direktno na web stranici https://www.ezdravlje.me

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. A mora li u cg sve da se ukine sto valja???viber je jedina prakticna stvar koja je nama pacijentima olaksavala zakazivanje.na viberu su jedino odgovarali u rekordnom roku..ovako zakazivanje licno-moram da odem sa kraja na kraj grada i to ako znam koja mi je dr smjena,jer sestra iz druge smjene ne moze da zakazuje kod druge doktorice..telefonsko zakazivanje-nemoguca misija,tel je uvjek smanjen skroz i samo im svjetli lampica,na sta oni nikad ne obracaju paznju..a call centar vam pusti muziku dok ne izludite i onda kaze da nemaju slobodnog operatera..ko uopste donosi ovakve odluke,i pitaju li se ista pacijenti koji su ustvari jedini pogodjeni novim pravilima???

  2. Na portalu ne postoji obavjestenje da li je izabrani doktor odsutan ili na bolovanju i slicno. Postoje termini za zakazivanje koji se pojave u zavisnosti koja smjena je doktor. Niko ne garantuje da cete obaviti pregled u zakazanom tetminu. Cerki sam zakazala kod pedijatra termin u 19h; medjutim njena doktorka nije bila tu a doktorka na zamjeni je odbila da je pregleda jer kaze da radi do 7 a pritom je primila dvoje preko reda, iako je moje dijete bilo pod temperaturom. Viber je mnogo bolja opcija, jer odmah odgovaraju i znate je li doktor tu ili nije.

  3. E može li išta normalno kod nas da opstane?! Viber je bio spas, odgovor u rekordnom roku, bez maltretiranja oko čekanja da se jave na tel.ili da se lično ide u d.zdravlja.

  4. Viber je bio odlicno rjesenje. Uvijek su odgovarali odmah. I nekako je bilo jednostavno. Ove nove metode su sulude a o starima ( call centar ili odlazak u DZ , znamo svi, nisu se dobro pokazale). Ali mi volimo da mijenjamo…ukidamo sto valja….da se trazimo dok smo zivi.

Leave a Reply