Poklon paket za bebe u Podgorici šta sadrži i kako ga dobiti

Novorođene bebe u Glavnom gradu od lokalne uprave dobijaju na poklon paket u kojem se nalaze proizvodi potrebni bebama i roditeljima u prvim danima nakon izlaska iz porodilišta. Pravo na ovaj poklon paket ima novorođeno dijete pod uslovom da jedan od roditelja ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada.

Pravo na poklon paket za novorođeno dijete ostvaruje: jedan od roditelja, usvojilac, staralac, hranitelj, odnosno lice kome je dijete povjereno na njegu, podnošenjem zahtjeva nadležnom organu uz koji je dužan da priloži kopiju lične karte i dokaz o upisu novorođenog djeteta u matičnu knjigu rođenih i dokaz o prebivalištu. Dokumentacija se dostavlja Sekretarijatu za rad, mlade i socijalno staranje, koji se nalazi u ulici “Vuka Karadžića br.16”, u blizini restorana Ribnica.

Zahtjev za ostvarivanje prava na poklon paket za novorođenče (1907 downloads)

Pravo na poklon paket novorođenom djetetu pripada do navršene jedne godine života.

U standarnom poklon paketu su sada:

  1. Pelene pampers 5-9 kg (3 pakovanja)
  2. Baby šampon sensitiv Hipp 200ml
  3. Baby kupka sensitiv Hipp 350ml
  4. Štapići za uši 200/1
  5. Flašica natural 125ml
  6. Vlažne maramice fresh baby 72/1 (2 pakovanja)
  7. Peškir sa kapuljačom
  8. Varalica Comfort silikon 0+
  9. Glodalica za bebe
  10. Kašika za bebe (2 komada)
  11. Termometar za kupanje
  12. Zvečka
  13. Flašica staklena 240ml
  14. Seba med bebi krema ekstra meka (2 komada)

Ažurirano: 18.02.2020. godine

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Osam artikala ukupno. A vrijednost paketica treba da iznosi 110e s tim sto su gradonacelnici tri opstine odabrali da poklanjaju paket u vrednosti tog novca.. hm ! Kao i cestitku od gradonacelnika povodom rodjenja djeteta. Dostava bi trebalo da se navodno vrsi na kucnu adresu… eh sad, posto je nase dijete rodjeno u vrijeme godisnjih odmora pozvani smo da dodjemo po poklon u opstinu. Licno,pregledanjem paketa,osecam se kao da je moje dijete pokradeno vec po rodjenju.. Jer svake godine vrednost paketa opada i br artikala. A navodno odabrali za bebe bolju soluciju…. maaaaa !!!!

  2. U PG je paket u Avgustu bio odlican, ne mogu ni da nabrojim sta je sve bilo u njega i to sve po 3x..3 pakla pelena, 3 slatklene bocice, 3 manje plasticne bocice, vlazne maramice, varalice, kasikice, igrackice, benkice, 2 peskira, 3 pavloviceve itd..

  3. U Nk 3 pelene pampers,3 bekutan i tri violeta(koje dobijamo od Kuce hemije,ne od opstine!!)pakovanja vlaznih maramica najminijaturnija i najmanja bekutan mast!Kad izadjemo iz bolnice.110 eura koje dobijemo nakon 2 mjeseca i to je to

Leave a Reply