Poklon paket za bebe u Podgorici šta sadrži i kako ga dobiti

Novorođene bebe u Glavnom gradu od lokalne uprave dobijaju na poklon paket u kojem se nalaze proizvodi potrebni bebama i roditeljima u prvim danima nakon izlaska iz porodilišta. Pravo na ovaj poklon paket ima novorođeno dijete pod uslovom da jedan od roditelja ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada.

Pravo na poklon paket za novorođeno dijete ostvaruje: jedan od roditelja, usvojilac, staralac, hranitelj, odnosno lice kome je dijete povjereno na njegu, podnošenjem zahtjeva nadležnom organu uz koji je dužan da priloži kopiju lične karte i dokaz o upisu novorođenog djeteta u matičnu knjigu rođenih i dokaz o prebivalištu. Dokumentacija se dostavlja Sekretarijatu za rad, mlade i socijalno staranje, koji se nalazi u ulici “Vuka Karadžića br.16”, u blizini restorana Ribnica.

Zahtjev za ostvarivanje prava na poklon paket za novorođenče (55 downloads)

Pravo na poklon paket novorođenom djetetu pripada do navršene jedne godine života.

U standarnom poklon paketu su sada:

 1. Pelene (4-9 kg),21 kom pakovanje – 3 pakovanja;
  2. Baby šampon, 200ml;
  3. Kupka za bebe, 400 ml;
  4. Štapići za uši, pakovanje 200 kom;
  5. PVC Flašica za bebe, 125ml;
  6. Krema za bebe 300 ml – 2 komada;
  7. Vlažne maramice, 72 kom;
  8. Peškir za bebe sa kapuljačom, 100% pamuk;
  9. Varalica – 2 komada;
  10. Aspirator/pumpica za nos za bebe;
  11. Glodalica za bebe;
  12. Kašika za hranjenje;
  13. Staklena flašica za bebe, 240 ml – 2 komada;
  14. Flašica za bebe, 240/250ml;

Ažurirano: 15.11.2017.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

 1. NA Cetinju pakovanje violeta pelena, vel 1,i razni promo i edukativni materijali. I par kesica krema za grudi (uzorak), a mene je zapao sa isteklim rokom.tako da je taj u Podgorici i smanjenog sadržaja, odlican.

 2. Osam artikala ukupno. A vrijednost paketica treba da iznosi 110e s tim sto su gradonacelnici tri opstine odabrali da poklanjaju paket u vrednosti tog novca.. hm ! Kao i cestitku od gradonacelnika povodom rodjenja djeteta. Dostava bi trebalo da se navodno vrsi na kucnu adresu… eh sad, posto je nase dijete rodjeno u vrijeme godisnjih odmora pozvani smo da dodjemo po poklon u opstinu. Licno,pregledanjem paketa,osecam se kao da je moje dijete pokradeno vec po rodjenju.. Jer svake godine vrednost paketa opada i br artikala. A navodno odabrali za bebe bolju soluciju…. maaaaa !!!!

 3. U PG je paket u Avgustu bio odlican, ne mogu ni da nabrojim sta je sve bilo u njega i to sve po 3x..3 pakla pelena, 3 slatklene bocice, 3 manje plasticne bocice, vlazne maramice, varalice, kasikice, igrackice, benkice, 2 peskira, 3 pavloviceve itd..

 4. U Nk 3 pelene pampers,3 bekutan i tri violeta(koje dobijamo od Kuce hemije,ne od opstine!!)pakovanja vlaznih maramica najminijaturnija i najmanja bekutan mast!Kad izadjemo iz bolnice.110 eura koje dobijemo nakon 2 mjeseca i to je to

  • Ma tacno cus,briga me za pakete,ja sam skoro sve ostavila nekoj cigi sto je bila sa mnom u sobi.Nego sam reaogovala posto se ovi zale,vele mali im paketi a dobili svega.Sta bi onda bilo da su kao nasi 😂😂😂😂😂

Leave a Reply