Ginekolog Nebojša Čejović razgovarao sa budućim mama o začeću

cejovicGinekolog, akušer Nebojša Čejović razgovorao je ponedjeljak sa budućim mamama o  začeću, neplodnosti i njenom liječenju i postupcima koji se sprovode  u klinici Life u kojoj radi  kao i procedurama koje uslijede nakon dijagnostifikovanja problema.

On je odgovarao na pitanja u vezi sa postupcima koji uslijede kada se posumnja na sterilitet i posavjetovao prisutne buduće mame u vezi  nedoumica koje su imale.

Privatna zdravstvena ustanova Life je prva ustanova za vantjelesnu oplodnju u Crnoj Gori, koja je počela sa radom 1. aprila 2003. godine

Udruženje Roditelji organizaciji Roditeljski kutak u saradnji sa kompanijom Donator  koja obezbjeđuje prostor u njihovog radnji Kidsland na Starom Aerodromu jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić. i Suzana Uskoković, anesteziolog Goran Marijanović i farmaceut Slavica Vučurović.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply