Vodimo vas na dvije predstave Gradskog pozorišta

predstavejanGradsko pozorište Podgorica organizuje za vikend dvije predstave u Kulturno-informativnom centru „Budo Tomović“ –  Ružno pače i Ah, šta sve mora jadno dijete.

Obje predstave počeće u 12 sati u sali Dodest, s tim što će lutarska Ružno pače biti odigrano u subotu, a u nedjelju dramska Ah, šta sve mora jadno dijete.

Portal Roditelji.me će pokloniti po dvije ulaznice za predstave za najbrže registrovane korisnike ili korisnice koji nam budu od ovog momenta poslali praznu email poruku sa naslovom Gradsko pozorište Podgorica na email adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Ružno pače jedna od najlјepših priča književnosti za dјecu, koju je napisao H. K. Andersen prije mnogo godina, koja je dalje je aktuelna. Autor ove nove književne verzije, Igor Bojović, na poetsko-duhovit način pokreće temu različitosti, netolerancije, potrebe za prihvatanjem, ali sa nadom koju nosi ova priču da ljepota leži u srcu i ljudskoj osjetljivosti.

Milovan, junak prilče, klovn, glumac – iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva – o djetetu koje nije prihvaćeno od okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja.

Predstavu je režirao Jaroslav Antonjuk, a igraju: Branko Ilić, Katarina Krek, Dijana Dragojević, Pavle Ilić, Dejan Đonović.

Predstava Ah, šta sve mora jadno dijete je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet djeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima.

U predstavi igraju: Dijana Dragojević, Dejan Đonović, Sejfo Seferović, Ivona Čović/Katarina Krek.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply