Od danas prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

puzijadaNovo izdanje Sunčane puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, biće održano 25. januara, u okviru Sunčanih igrarija, zimskog izdanja dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijavljivanje za Sunčanu puzijadu je počelo danas, a pravo učešća imaju bebe koje još nisu prohodale. Svi zainteresovani se mogu prijaviti  putem facebook stranice Dan Sunca slanjem poruke u inbox, kao i putem mail adrese [email protected].

Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Broj učesnika je ograničen na 90, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Originalna Pavlovićeva mast, obezbjediće poklone za sve učesnike četvrte crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

Osim Sunčane puzijade, u toku manifestacije biće održan i Sniježičanstveni maskenbal.

„Znamo da mališani trenutno uživaju u zimskom raspustu, a mi smo ovog puta odlučili da im za sam kraj odmora pripremimo jednu neuobičajenu feštu pod maskama. Naime, mališani koji budu željelji da učestvuju na Sniježičanstvenom maskenbalu imaće zadatak da se maskiraju u Sneškovića Bjeličanstvenog ili Pahuljicu Bjelković“, objasnila je Danijela Knežević. menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito, organizatora manifestacije.

Pravo učešća na Sniježičanstvenom maskenbalu imaju djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije. O najboljim maskama će odlučivati žiri, a proglasiće čak 6 pobjednika. Biće nagrađeni najkreativniji, najsmješniji, ali i najmlađi učesnici.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal je u toku, a može se odraditi na isti način kao i za Sunčanu puzijadu. Takmičari prilikom prijavljivanja treba da navedu ime i prezime, datum i godinu rođenja i kontakt telefon.

Manifestacija Sunčane igrarije je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, a održava se drugi put. U okviru cjelodnevnog programa mališani će imati priliku da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima i na najljepši način okončaju svoj zimski raspust.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply