Radionice za djecu u nedjelju na nikšićkom Trgu slobode

U okviru velikog dječijeg hepeninga Djeca mogu sve, koji se održava na nikšićkom Trgu slobode u nedjelju, 29. maja, Igračkoteka i Razvojni centar, udruženja Roditelji, organizovaće nekoliko radionica.

Program nikšićke Igračkoteke i Razvojnog centra biće upriličen od 11 do 14 časova, a djeca će biti u prilici da učestvuju u raznovrsnim aktivnostima . Za najmlađe će biti organizovana zajednička igra sa kockama, a predškolci i osnovci će uživati u nekoliko kreativnih likovnih radionica. Djeca će moći da se oprobaju i u igranju stonog tenisa.

Hepening na nikšićkom Trgu organizuje agencija D models, a za najmlađe će tokom cijelog dana, osim raznih radionica, biti organizovan i bogat muzički i plesni program. Učesnici manifestacije, koju je podržala Opština Nikšić, biće io vatrogasci i policajci koji će djeci predstaviti svoja zanimanja.

Prvi dio programa biće održan od 11 do 14, a nastaviće se od 18 do 21 časova. Organizatori najavljuju da će se publici predstaviti hor vrtića „Draga Kovačević“, polaznici D models novinarske sekcije, KUD Čigra, đaci osnovnih škola „Olga Golović“ i „Luka Simonović“, Defendologija i pobjednica festivala Zlatna pahulja Zara Jovović. Biće održana radionica Crvenog krsta, a nastupiće i plesna škola Royal. Za kraj manifestacije planirana je žurka sa maskotama iz omiljenih crtanih filmova, kao i modno veče D models agencije.   

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply