Privremeno zatvoreni svi objekti OŠ “Vladimir Nazor”

Ministarstvo prosvjete, nauke kulture i sporta odlučilo je da se zatvore svi paviljoni i objekti Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Podgorici i da se nastava za njene učenike u naredenom periodu održava u OŠ “Savo Pejanović”.

Uprava će o tome obavijestiti učenike devetog razreda, koji prema najnovijim epidemijskim mjerama nastavu pohađaju od ponedjeljka. Ostali učenici škole nastavljaju da prate onlajn nastavu.

Uprava OŠ „Vladimir Nazor“ je u februaru obavijestila Ministarstvo da je došlo do oštećenja na konstruktivnim elementima Paviljona III, nakon čega su angažovana stručna lica da utvrde procjenu stabilnosti objekta. U skladu sa preporukom, Paviljon III stavljen je, zatim, prestao da se koristi.

Ministarstvo je zatim angažovalo Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore da bi imalo kompletan uvid u stanje svih objekata Škole.

“Do završetka ispitivanja i formiranja mišljenja Građevinskog fakulteta, Ministarstvo je odlučilo da se, osim Paviljona III, ne koriste ni ostali objekti ove škole”, navodi se na njihovom sajtu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply