A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Igre sa djecom- 3 god
Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 Topic Rating: 5 (1 votes) 
03/04/2012
5:55 pm
Tajchi
Guest
Guests
41sp_Permalink sp_Print
0

Ti stikeri su u prodavnicama SVE ZA 150 I NA VISE. Samo sto su cijene razlicite, ova kod mene je najjeftinija. Velicina je A3 format a unutra su manji djelovi koje odlepljujes i lijepis na zid.

Takodje, ima stikera i u Home marketu, skuplji su dosta (idu do 15E) i ima ih raznih, a ima i po knjizarama. Najveci Home market mu je kod sajma ili u poslovnom centru Usce, poslednji sprat. Takodje, ima jedna farbara, ali se preselila od tamo gdje je bila, oni su imali stikere za zid na metar (pa uzimas duzinu koja ti treba a detalji se na svaki metar ponavljaju) i islo je u nivou kreveca ili vise, kako ti postavis. Debljine su bili oko 10-ak cm. Isto tako su imali i veliki stiker kao tapeta. A i ne sjecam se kako se zovu, moram traziti pa cu ti slati web site i adresu.

AAAA, cekaj, ti si rekla da ces i da krecis, zar ne? Ima boja koje su perive, super su za djecu, jer svaka fleka “ode” sa krpom i vodom. Moram i njih da ti potrazim kad ti vec suprug dolazi ovamo. Ima i nekih bio i sl. Samo ne drzim sve u glavi Confused

Napisacu ti cim nadjem, ti javljaj kad ce ovamo da ga uputim, makar SMS-om.

03/04/2012
5:58 pm
Tajchi
Guest
Guests
42sp_Permalink sp_Print
0

http://www.bojezazidove.com/bo…..ecije-sobe

Srecom, ne treba mi mnogo Wink. Na ove sam boje za krecenje mislila. Imas tu jos dosta boja za krecenje, pogledaj da li ti nesto treba.

A stikere cu tek da ti trazim onda jos.

03/04/2012
10:51 pm
mamika m
Member
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 1304
Member Since:
23/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
43sp_Permalink sp_Print
0

Tajchi, ma ne moras se muciti oko toga, dala si mi par ideja i vec to je dosta!  Prvo krecenje pa ostalo , pregledacu linkove sto si poslala,  mozda i sama oslikam zid Wink  

14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)

03/04/2012
11:26 pm
bubica
Guest
Guests
44sp_Permalink sp_Print
0

ove perive boje su super,akrilne. Mi krecimo pred slavuKiss,kao super smo i to… A kad odu gosti,’vatam se za glavu,”ali od kad koristimo ove boje”(kakva reklamaWink),sutradan samo magicna u ruke i sve se obrise… Toplo preporucujem,ima dosta proizvodjaca…

04/04/2012
2:28 pm
viktorialena
Guest
Guests
45sp_Permalink sp_Print
0

dzuli said
Evo mi se zabavljamo sa japancima :-), pravimo origami i super nam ide, ideje mozete naci na sledecemo linku:

http://www.en.origami-club.com/

 

 

Dzuli, hvala puno, sajt je odlican!!!!!!

04/04/2012
4:42 pm
vanjamik
Guest
Guests
46sp_Permalink sp_Print
0

dzuli said
Evo mi se zabavljamo sa japancima :-), pravimo origami i super nam ide, ideje mozete naci na sledecemo linku:

http://www.en.origami-club.com/

Odlican sajt! Laugh

05/04/2012
10:07 am
dzuli
Guest
Guests
47sp_Permalink sp_Print
0

Nema na cemu zene, jedva sam ga pronasla, a onda muka ziva naci na japanskom kako da promenim jezik na engleski :-). Nadam se da je kod vas odmah otvorio na engleskom

05/04/2012
12:09 pm
viktorialena
Guest
Guests
48sp_Permalink sp_Print
0

jeste, kod mene, odmah na engleskom……Mi smo se sinoc namucili oko neke zabe, danas cemo na popravni:)

07/04/2012
11:59 pm
Tajchi
Guest
Guests
49sp_Permalink sp_Print
0

E mi se ovih dana igramo crtanja. Tata joj je pred praznike fino istampao cijelu knjigu pravoslavnih svetaca, crno bijelih, pa sad boji. Pomaze joj, jer je i meni tesko da se sjetim koje je boje sta. On joj onda oznaci koje je sta boje, a ona popunjava. Super stvar. Ili uzmu ikonice male, pa prema njima gledaju.

Nocas pronadjoh (tj. sestra mi pronasla) mnogo sajtova gdje ima da se stampaju slova pa da se bojaju, pa crtani likovi, pa pozadine. Moram malo to da objedinim pa postavljam linkove.

Inace, moja malena je nocas igrala slagalicu preko kompa, fino je vodila misem kvadraticcei postavljala ih tamo gdje treba. Odmah je ukopcala gdje sta ide, i micala mi ruku, nije dala da joj pomazem. Tako dobro barata misem da je meni prosto nevjerovatno!

08/04/2012
12:10 am
Tajchi
Guest
Guests
50sp_Permalink sp_Print
0

Evo ga jedan od linkova:

http://www.bojanke.com/index.htm

Kad kliknete na prikazi sve, dace vam po oblastima. Ima odlicnih za Vaskrs sada (bojanje jaja), ima i crtani likovi, zivotinje, ma svasta. Bas neiscrpno!

08/04/2012
9:38 am
dzuli
Guest
Guests
51sp_Permalink sp_Print
0

Evo jos jedan link za igre sa decom

http://www.makedoandfriend.com…..-play.html

i jos jedan

http://www.vremeigre.com

i jos jedan sa bojankama za printanje i online bojenje

http://www.bojanke.net/

09/04/2012
8:58 am
vanjamik
Guest
Guests
52sp_Permalink sp_Print
0

Imate li ideju kako da klince ukljucimo u bojenje-saranje jaja za Uskrs? Mi smo probali sa vostanim bojama po skuvanom jajetu, pa onda bojanje. Nije lose, ali bih probala nesto drugo ove godine.

09/04/2012
9:25 am
Ana P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 543
Member Since:
16/10/2010
sp_UserOfflineSmall Offline
53sp_Permalink sp_Print
0

Vanja,

mi cemo ove godine da probamo lepljenje stikera po jajima, pa onda bojenje i skidanje stikera. Jos boje ako jaje prvo obojis u neku svetliju boju, zapodlogu.

Probacemo i tie-dye metod. Na ubrus se pipetom nakapaju razne boje, ubrus se omota oko jajeta, visak vode se iscedi i ostavi se tako neko vreme. Boje, bar na netu, izgledaju sjajno. Malo nereda, ali, tako oni najvise vole 🙂

Evo moja Pinterest table, pa mozda nadjes jos nesto zanimljivo, a tu je i opisano bojenje tie-dye metodom

http://pinterest.com/norepeat/uskrs/

09/04/2012
10:40 am
Tajchi
Guest
Guests
54sp_Permalink sp_Print
0

Mi smo uzeli drveno jaje sa postoljem koje ce da farba istovremeno dok ja budem bojala prava jaja. Takodje, juce na sajmu sam uzela kartonska jaja koja cemo nanizati na konac u boji i okaciti kao ukras. Tako da cemo i to zajedno da farbamo. Treba da uzmem i salvete za dekupaz, pa cemo malo i salvete na kartone oblika koka, patki, zeka da lijepimo.

11/04/2012
12:12 am
vanjamik
Guest
Guests
55sp_Permalink sp_Print
0

Danas smo bili do knjizare. Kupili nesto materijala za farbanje, prilicno ambiciozno, ali zelim da se “iskupim” za proslu godinu kada mi se od 60 ili 70 jaja, oko 30 razbilo u toku kuvanja, a s druge strane, neke nove tecne boje koje sam uzela, nisu sluzile za farbanje jaja, vec za NISTA.

Nakon preporuka koje ste mi dale i malo “vrsljanja” po internetu, odlucila sam se za nekoliko tehnika istovremeno. Pa koja upali! Laugh

Uzela sam Giotto flomastere za bojenje po raznim materijalima. Plan: ja crtam cvetice, bubamare, sare… J. dinosaure i one kojima nosimo jaja. Vec vezbamo 🙂

Kupili smo i 5-6 tuba lepka u boji sa sljokicama. Plan: opet cvetici i tufnice, mozda i neke linije…

Uzeli smo i novo pakovanje vostanih bojica. Ne znam da li cemo ih upotrebiti.Isto vazi i za neko mini pakovanje kolaz papira koji je samolepljiv. Naisla sam na jednu ideju koja kombinuje flomastere sa kolazom, prave se zivotinje. Ne znam da li bi to moglo da ostane zalepljeno?… Confused Mozda isprobam jednu zivotinjku.

Jako mi se dopao Tajchin predlog vezan za dekupaz. Nasla sam dva nacina lijepljenja: lijepak (naravno!) i bjelance koje se nanosi cetkicom. Tajchi, sta predlazes?

Bilo bi sjajno kada bismo se mogle okupiti i zajedno se, s klincima, druzili i farbali jaja, pa mozda i neku izlozbu orgamnizovali?… Eto, mozda sledece godine?

11/04/2012
12:28 am
Tajchi
Guest
Guests
56sp_Permalink sp_Print
0

Evo sam ja vec namijenila kako da uradim:

http://elhadadepapel.blogspot……-eier.html boja koja ostane moze za jos jaja pa cu uraditi ovako:

http://www.coolinarika.com/rec…..ntent_info

sledece je:

http://amandascookin.com/2011/…..-eggs.html

(mnogo mi se dopalo, a ove gaze su po 10 ili 15centi u apoteci)

i jos:

http://www.toddlerapproved.com…..yeing.html

Mozda probamo i ovo, mada nisam sigurna kako bi to ispalo:

http://krokotak.com/2012/03/bo…..speriment/

Dodatno imam i farbe sa folijom, mramorne farbe i slicice za lijepljenje.

Morkina jaja su 1 malo jaje cijeli 1 E (naravno nisam uzimala), a guscije (odlicno za dekupaz) je 1,5E. Nisam uzela, samo obicna kokosija.

Vanjamik, samo bjelance, sa lepilom ti nije za jelo, kora je porozna. Takodje, te glitere i lepila, bolje upotrebi za jaja koja necete pojesti (ja uvijek ostavim tako neka koja posebno lijepo ukrasim sljokicama, lakom za nokte, gliterima i sl.), a samo jestive boje koristi za jaja. Rekoh ti da sam kupila kartone za bojanje, pa cemo to da bojimo za igru.

Aaaa, moracu vam kad stignem pokazati i igracku koju sam joj kupila, tj. komplet od 2 jaja, jedno se i crtqa i navija i hoda (kao da je poluizlegnuto), a drugo se samo nacrta i provuce koncic koji dodje u kompletu pa se zakaci negdje kao ukras! U kompletu dodju i malene vodene boje i cetkica. Komplet je plasticni i brisi pisi je, jer se vodene mogu skinuti magicnom krpom Wink. Nadam se da ce biti odusevljena, ima li toga tamo? Cijena je bila 2,5E.

11/04/2012
12:39 am
vanjamik
Guest
Guests
57sp_Permalink sp_Print
0

Tajchi, ovo zadnje, sa svecama, izgleda sjajno! Imas odlican plan!

Sto se tice glitera i flomastera, mislila sam to upotrebiti za ona koja puknu, makar da on nacrta nas. Jedva ceka. Ja cu uraditi nekoliko “glednih” Laugh

Vecinu cu uraditi dekupaz tehnikom – planiram da uzmem i dekorativne salvete i neke djecijie…

Hvala na savetima!

11/04/2012
12:12 pm
vanjamik
Guest
Guests
58sp_Permalink sp_Print
0

Sinoc sam shvatila da mi je plan GLUP. Zasto ukrasavati i dati njemu da ukrasava puknuta jaja koja ce se brzo pokvariti? Treba mi novi plan Laugh

11/04/2012
2:23 pm
wesna
Guest
Guests
59sp_Permalink sp_Print
0

Ja sam kupila obična drvena jaja i dacu im da ih ukrase kako god hoce..Ova koja cemo jesti cu ja bojati a oni da lijepe slicice ili da ih mazu uljemWink

11/04/2012
3:14 pm
vanjamik
Guest
Guests

Hej, pa zar to ima da se kupi i gdje? To mi treba Laugh Onda sam mirna, ne moram da menjam plan:

ja cu koristiti dekupaz, mozda siluete uz pomoc stikera, a zajedno cemo flomasterima i sjajnim lepkom bojiti ta drvena.

Nasla sam i dobre ideje za korpe:easter-egg-carton-chicks-1.jpg

  11-drzac-za-jaje.jpg
4-napravite-zeke.jpg
Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…