Nagradna igra – Mi smo mali ali znamo, cipelice da biramo!

nag-igraDragi prijatelji, Planika Montenegro DOO u saradnji sa portalom Roditelji.me, organizuje nagradnu igru “MI SMO MALI ALI ZNAMO CIPELICE DA BIRAMO”

Biramo najkreativniji komentar.

Nastavite tekst:

” Mi smo mali ali znamo…!”

Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Autori dva najljepša komentara koji izaberu predstavnici Planike, biće nagrađen parom Ciciban obuće po izboru, dan nakon zavšetka perioda za komentarisanje, koji se završava 30. novembra u ponoć.

Kao naljepši komentari izabrani su komentari Igora Obradovića i Stefana Savovića:

Igor Obradović: Mi smo mali, ali znamo kvalitetno da biramo! Cicibanu nema premca i to znaju sva djeca! Udobnost je prioritet, oni su zaduzeni za kvalitet. Nasa stopala su uvijek sigurna, kada nam je obuca udobna. Za moj broj, Ciciban ima najbolji kroj. Zato pođite do Planike, za najljepse pape, cipele i patike! 🙂

Stefan Savović:  Mi smo mali ali znamo svijet novi da stvaramo. Koračajmo zato snažno, cipelice nek cupkaju, da gradimo svijet ljepši – svijet bolji, gdje je svaki korak novi, uspjeh koji se stvarno broji!

Dobitnike će, u vezi sa detaljima oko preuzimanja nagrade, kontaktirati osoblje Planike Montenegro doo.

[pdb_list]

 

Comments

  1. Morate ostaviti komenatar na portalu, ispod poziva/teksta:) Ne mora biti u vezi sa cipelama, ali je bolje da bude jer ?e se Planici prije svidjeti:)