A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Ophodjenje pedijatara
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
19/05/2015
12:21 am
kapljica
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 26
Member Since:
20/08/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

 Moram s vama da podijelim neverovatno ponasanje pedijatrije (u mom slucaju dz Pobrezje) kada sam dovela u 16H bebu od godinu dana koja 24h gori od temperature i kojoj smo taj dan morali naravno privatno da odradimo nalaze. U domu zdravlja u kom je ukupno bilo 3 pacijenta na pedijatriji i jedan u “savjetovalistu” zamolila sam da me dr primi jer beba 24h ima vusoku temperaturu cak i u trenutku kad sam je dovela. Sestra mi je rekla da je moj pedijatar u savjetovalistu i da dodjem za sat i po!!! Samo me otpilila drsko! Posla sam u savjetovaliste koje je pa mogu reci prazno bilo jer je samo jedno dijete bilo na pregledu, sestra me drsko odbila istom pricom kao ne mogu sad. Hm ispade bitnije da izvagaju tezinu nekome nego da mi pogledaju bebu je l??? Uzasnuta bezobrazlukom ipak sam bolesnu bebu opet dovukla pod temperaturom kod gospode kojima su prilucno prazni hodnici a zale se non stop na pacijente. Kad sam dr rekla da sam iznenadjena da niko nije htio da mi pogleda bebu nego da je vracena kuci,rekla mi je da smi MI trebali da sestri trazimo toplomjer, u hodniku iherimo temperaturu bebi i taj toplomjer damo kao dokaz da smo hitni. Haloooo je l ovo kameno doba???? Zar ni jedna od tih neljubaznih stvorova koje su toboze same majke nisu mogle da osjete sazaljenje prema mojoj curuci koja je sva bila podbuhla od temperatuee! Bruka! Sramota! 

19/05/2015
2:09 am
milenar
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 52
Member Since:
14/12/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Uzas, samo mogu zanisliti kako je to bilo. Iskreno, cudi me to od dr sa Pobrezja. Znam iz licnog iskustva da dr Lalovic to ne bi uradila,pa mislim da ne bi bilo lose da znamo koja se dr tako grozno ponijela

20/05/2015
12:57 pm
kapljica
Novajlij(k)a
Guests

Members
Forum Posts: 26
Member Since:
20/08/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Necu javno prozivati po imenu jer cujem da je i sa drugim dz generalno slicno, a nas pedijatar je prilicno ljubazna zena uvjek ali je takvo ustrojstvo samog doma zdravlja izgleda. Medicinske sestre skoro sve uzas. Ja sam svoje dijete danas povela privatno zaisto da se raspravljam opet je l moj pedijatar tu il ne i koliko je hitno ne mogu niti moja beba moze vise da se setka podbula i osuta od temperature.

07/02/2016
6:33 pm
snowhite
Forumaš(ica)
Guests

Members
Forum Posts: 88
Member Since:
10/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja ne znam gdje bih postavila ovo pitanje pa ajd nek bude ovdje.

Vidim da pominjete DZ na Pobrezju i dr Lalovic. Mene zanima jedna stvar, kad vam je pedijatar iz nekog razloga dugo odsutan kako prelazite kod drugog? Ili vam se sam dodijeli? Da li kod njega zakazujete sasvim normalno kontrole za bebu kao i kod svoga?

Pitam ovo jer sta se desava. Ja nisam imala problem kad je nas pedijatar otisao na bolovanje-odmor(ne znam ni ja sta, ali ugavnom nema je jaaaako dugo) i mi smo automatski prebaceni kod drugog pedijatra.

Medjutim…moja sestra ima problem. Njen izabrani pedijatar je dr lalovic koja iz subjektivnih razloga vise ne radi i ko zna kad ce se vratiti. Njima drug pedijatar nije dodijeljen. Sestra im je rekla da ne mogu ni da zakazuju kontrole nego da dodju da cekaju pa kad ih  prime. I ja se pitam …je li ovo MOGUCE!? Takav odgovor, takvo ponasanje? Sto su oni krivi sto vise njihovog pedijatra nema vise???? Zar oni ne bi trebalo da pacijente dr Lalovic  dodijele tj prebace drugom pedijatru??/ Kao sto su u nasem slucaju.

Nista mi nije jasno. Ja sam bijesna, i iskreno u cudu.

Ako imate bilo kakvu info o ovakvim situacijama…pisete. Bicu vam zahvalna!

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
16 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…