9:24 am
ana said
Da ja nesto pitam… Kako to da ima dvije “ane” na forumu? Kako je moguce da smo obje registrovane sa istim nickom i to bas ovako malim slovima… Cesto naletim na neki njen post i zapitam se kad sam ja ovo pisala….
ha ha ha…
i meni se isto desava…
ja sam registrovana pod anki081, čini mi se, a onda sam upisala u profil svoje pravo ime… mislim da je to to…
i mene zbunjuje, pa cu ja ispravit ime…
3:36 pm
Members
10/03/2012
E ovako, nadam se da sam ubola pravu temu.
Htjela sam da iznesem svoja zapazanja koja se ticu ovog foruma ako dozvoljavate. Kada sam se ovdje uclanila, ocekivala sam mnogo vise od onog sto sam dobila. Sajt kao sajt je odlican, pregrst zanimljivih i korisnih informacija. Ali forum – potpuno druga prica. Vrlo slabo se pise, a ne znam zasto…sticem utisak da se ovdje dolazi po neku informaciju i to je to. A dok docekate neki odgovor prodje godina. Nevjerovatno. Nema druzenja, caskanja,razmjene iskustava.
Forum je po meni vizuelno lose uradjen, pod hitno mu treba neka promjena.Uz to je i vrlo nepregledan, teme su nekako razbacane, otvaraju se neke totalno bespotrebne teme, nema nikoga da uputi, usmjeri…
Ne daju mi djeca vise da pisem grrrr…al eto, morala sam ovo reci pa se nadam da ce se nesto po ovom pitanju uraditi, ako mislite da treba. Svako dobro ! Pozdrav!
P.S> Ja sam clan drugog roditeljskog foruma koji je odlican i zao mi je sto i ovaj nije takav.
1:10 pm
Members
17/05/2012
8:59 am
snowhite said
Forum je po meni vizuelno lose uradjen, pod hitno mu treba neka promjena. Uz to je i vrlo nepregledan, teme su nekako razbacane, otvaraju se neke totalno bespotrebne teme, nema nikoga da uputi, usmjeri…
Draga Snowhite,
Imate li neki konkretan predlog kako bi mogli organizovati forume. Ovo je na slici ispod, osnovna struktura kategorija, u okviru kojih su pojedinačni forumi, kao npr. u kategoriji NOVI ČLAN PORODICE | Začeće | Trudnoća | Porođaj | Dojenje | Dohrana
Most Users Ever Online: 146
Currently Online:
6 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333