A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Nocno mokrenje
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
05/11/2012
12:55 pm
mamagaga
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members
Forum Posts: 247
Member Since:
15/12/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

U zadnje vrijeme pocinjem da se suocavam sa ovim problemom, a do prije par dana na to nisam gledala toliko ozbiljno, medjutim pocelo je da me zabrinjava.

Moj sinček od tačno 4 godine zna cesto da se pomokri u krevet, probam da mu ne dajem vise tecnosti popodne tjeramo se svako malo u Wc al to se ipak dogadja, desi se 10 dana nista onda 3-4 za redom i sve tako u krug a nakon sto je skinuo pelene nije mokrio. Zabrinjava me to sto pronadjoh da se to strucno naziva “plac besike” da tako djeca ustvari ispoljavaju svoju emocionalnu nesigurnost strahove i slicno, da su kao pod “psihickim opterecenjem” ne znam izrazih li se adekvatno al uglavnom to je sustina. Iskreno porodicni odnosi su nam super, on je jako drustveno i pametno dijete, malo je stidljiviji nije svadjalica i kritika mu recimo tesko pada. pa se sad sve preispitujem dje to pogrijesismo.

Dal smatrate da se treba javiti ljekaru i kojem posto nas pedijatar ne smatra to za bitno al mene iskreno zabrinjava. E da da dodam nije u pitanju nikakva infekcija jer su nalazi uredni..Negdje kazu tek posle 5 se pocinje lijecenje jer neka djeca sama nauce kontrolisati i sl. Jel ima neki prirodni lijek za to .. neko imao slican problem?

05/11/2012
1:39 pm
Budimka G
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 386
Member Since:
01/03/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Mi smo jos uvijek trudni sa drugim, a klinac od 3,5 je to poceo ima evo skoro 2 mjeseca da nam radi. Sve smo probali: objasnjavanja, lijepa prica, sve, cak i grdnja, ozbiljna ljutnja, svadje i nista. Mada, moram priznati da je to sve pocelo i od novog vrtica kojeg je jako dobro podnio…. osim ove sitnice. Sad tamo mora sam da ide u wc, pa se 2-3 puta uneredio prije nego je stigao da skine gacice, pa jednom i tamo na spavanju… Unijelo nam je to veliki stres i odlucili smo da mu po noci vratimo pelenu. Mirniji smo i, on se ljuti i smeta mu, ali mu lijepo uz mazenje kazemo da mora, da mama ne moze da susi i pere posteljinu svako vece i pomiri se s tim, ali da iznenadjenje bude vece, sad ponovo zove da piski u tutu iako ima pelenu. Tako da smo se vratili na pocetak i idemo polako postepeno. PRestali smo da pazimo na mamin stomak, ne spominjemo bebu i on je ponovo glavni. Tebi je to sad neizvodljivo jer je beba vec tu, ali mi cemo probati da bar dok ne dodje beba budemo sami s njim. Inace mi ljubi trbu, pa me mazi, ali nista mu vise ne potenciram niti pominjem bebu. 

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 146

Currently Online:
15 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386

svetlana22: 335

Cekalica N: 333

Member Stats:

Guest Posters: 232

Members: 3374

Moderators: 0

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 7

Forums: 33

Topics: 1045

Posts: 23482

Newest Members:

jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268

Administrators:

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner