Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Bioskop Cineplexx Big Fashion večeras će od 20 časova postati mjesto susreta za sve ljubitelje akcije povodom premijernog prikazivanja četvrtog dijela popularnog akcionog serijala Loši momci, koji je započeo još 1995. godine.

Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju do sada. Tim povodom, sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice Carlsberg pivo, ali i pokloni iznenađenja za najsrećnije – vaučer Paintball Warzone, kao i paket Carlsberg piva.

Pored akcije Action night, na repertoaru bioskopa od danas će se naći novi filmovi:

Loši momci: Sve ili ništa – Najeksplozivniji detektivi Majamija vraćaju se u bioskope!

Vil Smit i Martin Lorens vraćaju se u četvrtoj avanturi „Loših momaka”, sa svojom prepoznatljivom kombinacijom urnebesne akcije i komedije, ali ovog puta sa uzbudljivim preokretom- sada oni bježe od zakona.

U ovom nastavku, eksplozivni dvojac se nalazi usred istrage ilegalnog šverca droge u Majamiju, povezanog sa njihovim bivšim policijskim kapetanom. Sve što su mogli da zamisle poći će naopako.

Dakota Fening zvijezda je napetog nadrealnog trilera Posmatrači, u režiji Išane Najt Šjamalan.

Radnja filma prati Minu, 28-godišnju umjetnicu koja se izgubi u prostranoj, netaknutoj šumi u zapadnoj Irskoj. Kada Mina nađe sklonište, nesvjesno ostaje zarobljena pored tri stranca, koje svake večeri posmatraju i uhode tajanstvena stvorenja.

Moj jaguar – Svaka avantura započinje  prijateljstvom.

Odrasla u amazonskoj prašumi, Otam živi sa Houp, slatkom bebom jaguara koju je usvojila. Međutim, jedna okolnost primorava Otam da se vrati u Njujork i ostavi Houp u džungli…

Na repertoaru je i film Vensan mora da umre.  Vensan se preko noći našao na meti nepoznatih ljudi koji imaju namjeru da ga ubiju. Njegov život kao jednog prosječnog neupadljivog čovjeka je okrenut naglavačke i kako se situacija sve više otima kontroli, on je primoran da bježi i napusti život kakav je vodio do tada.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply