Iznenađenje za učiteljicu Radmilu: Hvala za brigu i zagrljaje…

Učenici odjeljenja V2  nikšićke OŠ “Luka Simonović” i njihovi roditelji iznenadili su učiteljicu Radmilu Ćehu, sa kojom su proveli prethodnih pet godina. Osmislili su performans za rastanak, u želji da osjeti njihovu zahvalnost i veliko poštovanje. Umjesto đaka, koje je očekivala, u učionici su je prvo dočekali roditelji, a potom su se na vratima uz zvuke njene omiljene pjesme pojavila i djeca, koja su nosila majice sa natpisom VOLIM VAS. Osmjesi, ali i suze bili su na licima svih prisutnih.

Roditelji, čija djeca su dijelila prethodne godine sa učiteljicom Minom, ne kriju zadovoljstvo što je iznenađenje uspjelo i što su pokazali da u moru lošeg, ima još poštovanja, ljubavi i zahvalnosti.

“Izvinite za sve naše nestašluke, svađe, galame, pričanje na času, za šapate kada je trebala samo tišina da se čuje, izvinite za loše ocjene od kojih ste bolej očekivali, za nenaučene lekcije i netačne rezultate iz matematike. Hvala Vam na brižnim i srećnim trenucima, na prvim naučenim slovima i brojevima, hvala Vam na prvim naučenim koracima u obrazovanju, brigama, zagrljajima, na Danilovgradu, Risnu, Kotoru, Podgorici, Cetinju, Žabljaku, hvala Vam na prelijepom Trebinju”, dio je posvete odjeljenja V2 učiteljici Radmili.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply