Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Bioskop Cineplexx će u subotu, 25. maja, od 12 do 17 časova, postati mjesto susreta za sve ljubitelje Garfilda, najdražeg narandžastog mačka svih vremena. U danu prepunom avanture i porodične zabave posjetioce čekaju raznovrsne aktivnosti: degustacija Garfildove omiljene hrane, kreativna radionica, crtanje po licu i balon modeling, kao i poklon primjerak Malog Politikinog zabavnika. Posjetioci su pozvani da obuku svoje omiljene narandžaste majice i ponesu najbolje raspoloženje za fantastičan dan u bioskopu.

Gotovo 20 godina nakon izlaska prvog igranog filma, omiljeni narandžasti mačak koji voli lazanje vraća se na velika platna u režiji Marka Dindala!

Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promijeni kada ga posjeti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gdje će naučiti nešto potpuno neočekivano. Na veliku radost najmlađih, Garfild će biti prikazivan i u sinhronizovanoj formi.

Pored akcije Porodični dan, i novog filma Garfild, na repertoaru bioskopa će se od četvrtka naći i film Furioza.

Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort su zvezde filma Furioza: Pobješnjeli Maks Saga, dugo očekivanom nastavku kultnog serijala reditelja Džordža Milera.

Dok se svijet raspada, mladu Furiozu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela, kojim vlada Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i da pronađe svoj put kući.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply