Zabava za najmlađe uz Garfilda, kreativne radionice i poklone

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Big Fashion biće održan u subotu, 25. maja, od 12 do 17 časova, uz prikazivanje nastavka popularnog animiranog filma Garfild i mnogo dodatnih aktivnosti.

Djeca svih uzrasta na Porodičnom danu imaće priliku da uživaju u degustaciji Garfildove omiljene hrane – pizze i lazanja, kao i u kreativnim radionicama i crtanju po licu inspirisanim Garfildom. Uz svaku kupljenu ulaznicu, mališani će na poklon dobiti časopis Mali Politikin zabavnik. Takođe, tu je i modeliranje balona u nevjerovatne oblike i figure.

Prema likovima koje je osmislio legendarni Džim Dejvis, stiže nam nova dugometražna ekranizacija stripova Garfild. Gotovo 20 godina nakon izlaska prvog igranog filma omiljeni narandžasti mačak, poznat po svojoj ljubavi prema hrani i mržnji prema ponedeljku, ponovo će nasmijati i zabaviti publiku svih generacija.

U novoj komediji, nakon što se Garfildov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promijeni kada ga posjeti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gdje će naučiti nešto potpuno neočekivano.

Više informacija o događaju možete pronaći na sajtu Cineplexxa.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply