Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion je nekoliko novih filmova, a među njima i nastavak svjetskog hita Istjerivači duhova. Nakon što je prvi film 1984. postao globalna senzacija i kulturni fenomen koji je promijenio budućnost naučne fantastike, franšiza se vratila sa miksom modernih specijalnih efekata, akcijskih avantura i mladih glumačkih nada.

Nastavak Istjerivači duhova: Ledena prijetnja nova je prilika da se kultni film vrati na velika platna.

Spengler porodica se vraća na mjesto gdje je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Istjerivačima duhova. Oni su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, a novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Na osnovu Prisilinih memoara, „Elvis i ja“, slavna rediteljka Sofija Kopola napisala je i režirala sjajno filmsko ostvarenje Prisila.

Kada Prisila upozna Elvisa Prislija na zabavi, čovjek koji je već omiljena zvijezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u njihovim privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u samoći, ranjivi najbolji prijatelj. Prisilinim očima, rediteljka Sofija Kopola priča o nevidljivoj strani američkog mita u Elvisovom i Prisilinom odnosu i turbulentnom braku, od baze njemačke vojske do njegovog imanja u svijetu snova u Grejslendu.

Film Radnička klasa ide u pakao prati harizmatičnu Svetlanu i bivšeg robijaša Miju koji se zajedno sa radnicima propale fabrike udružuju, kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Fabrika koja je nekada zapošljavala cijeli grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namjerno podmetnutom požaru. Devastirani gubitkom svojih najmilijih i korumpiranom prodajom fabrike, ova grupa nekadašnjih radnika pokreće proteste za koje se čini da su uzaludni i da ne daju konkretne rezultate. Kao slamku spasa u borbi za pravdu, ova grupa zaboravljenih pribjegava natprirodnom.

Na repertoaru je i ostvarenje Pogrešan spoj. Inspirisan senzacionalnom kratkom pričom iz magazina Njujorker, ovaj film donosi osvježavajući i oštro inteligentan pogled na današnju svjetsku dejting scenu.

Rediteljka Suzana Fogel, poznata po svojoj vještini u kombinovanju žanrova i dubokih ljudskih emocija, donosi nam priču koja će vas natjerati da se zapitate o složenosti i opasnostima modernih ljubavnih veza. U ovom filmskom ostvarenju, mlada studentkinja Margot, igrajući ulogu uzbudljivog svijeta online dejtinga, suočava se sa neočekivanim izazovima kada upozna Roberta. Ono što počinje kao obećavajući susret, brzo postaje zamršena mreža laži, predrasuda i opasnosti.

Bioskopski repertoar za period od 11. do 17. aprila.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply