Centar za djecu sa posebnim potrebama od danas u objektu Nova varoš

Centar za djecu sa posebnim potrebama podgoričkog Doma zdravlja od danas 1. aprila biće smješten u zdrvastvenom objektu Nova varoš, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta. To će, kako je saopšteno iz Doma zdravlja Glavnog grada, pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu.

Iz ove zdravstvene ustanove obavijestili su pacijente da je menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

“Od danas 1. aprila, u ZO Stari aerodrom funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti ce imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i

ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno od 7 do 21 časova, a za sve dodatne informacije i zakazivanje termina, građani mpogu pozvati na brojeve telefona 067/143-948 (Ambulanta za internu medicine) i 067/085-934 (Centar za djecu sa posebnim potrebama).

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply