Krivična prijava protiv tri maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri maloljetne osobe stare 14 godina, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu dva maloljetnika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, medicinsko osoblje Dječije bolnice, Kliničkog centra Crne Gore, prijavilo je policiji da se kod njih na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetno lice sa povredama iz nasilja, koje su mu nanijela njemu nepoznatih lica. Tom prilikom, konstantovane su povrede.

“Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da su ovom maloljetnom oštećenom licu, dok se nalazilo u društvu sa još dva maloljetnika, prišla tri njemu nepoznata lica koja su ih prvobitno verbalno napala. Tada je jedan od dva maloljetna lica sa kojima se oštećeni nalazio uspio da se udalji sa lica mjesta, međutim, osumnjičeni su, zatim fizički napali dva maloljetna oštećena lica koja su ostala na licu mjesta”, navodi se u saopštenju policije.

Sa događajem je upoznat tužilac koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvjetljavanja događaja.

“Preduzimajući krimalističke mjere i radnje, policijski službenici došli su do saznanja o identitetu počinilaca, tri maloljetne osobe stare 14 godina i protiv njih je podnijeta krivična prijava”, zaključuje se u saopštenju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply