Ponovo dojave o bombama u školama u Kotoru i Herceg Novom

Dojava o navodno postavljenoj bombi ponovo je jutros stigla na mail adresu Pomorske škole u Kotoru, potvrdio je portalu RTCG vršilac dužnosti direktora te ustanove Gojko Jokić. Zbog dojave o bombama, koja je stigla tokom noći, nastave ni danas nema ni u hercegnovskoj Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić”.

Kako je kazao Jokić, nastava u kotorskoj školi biće održana online. Učenici te škole i Gimnazije, koja se nalazi u istom objektu, jutros nisu ni ulazili u zgradu.

I u petak je bila dojava o postavljenoj bombi, a nakon provjere objekta od strane policije utvrđeno je da je lažna.

Policija utvrdila je je lažna dojava o bombi u hercegnovskoj školi

U Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić” u Herceg Novom stigla je nova dojava o više postavljenih bombi u objektu tako da jutros nastava organizovana onlajn.

Kako je obavijestila uprava škole, oko ponoći stigla je dojava o više postavljenih bombi u ovoj školi. Policija je došla, pregleda prostorije zgrade i utvrdila da je dojava bila lažna, prenosi RTHN.

Kako su dodali u upravi škole, u prijetećim porukama na mailu je stajalo da će sve otiću u vazduh u 10 sati i 30 minuta ako bilo ko uđe u školu.

To je četvrta dojava o postavljenoj bombi. Proteklih dana nastava je organizovana online zbog prethodnih dojava koje su takođe bile lažne.

Izvor: RTCG

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply