Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion od danas je nekoliko novih filmova.

Trka za slavom: Audi protiv lanče je istinita priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dva automobilska diva tokom Svjetskog prvenstva u reliju 1983. godine. To je vrijeme čuvene Grupe B, kada je Audi razvio model ‘’Quattro’’ sa pogonom na sva četiri točka i bio je rival koga su svi željeli da pobijede. Lanča je, međutim, stupila na scenu s modelom ‘’037’’, nasljednikom legendarnog ‘’Stratosa’’, zadržavajući pritom zadnji pogon. Uprkos prednostima Quattra, dramatična je sezona pripala Lanči, jer je njen sportski automobil bio sigurniji na određenim stazama, pri čemu su značajnu ulogu odigrali i sitni trikovi italijanskog tima.

U Cineplexx stiže i manga priča Ubica demona: Hašira obuka, u kojoj svako može da uživa. Idealna je za početnike u manga svijetu, a okoreli fanovi japanskih stripova i filmova dobro će se zabaviti.

Pripremite se za intenzivnu obuku, bitke i početak sljedećeg poglavlja na Tanjirovom putovanju. Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, nemilosrdni gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki.  Film je zasnovan na serijalu manga stripova Kojoharua Gotogea, do sada prodatih u više od 150 miliona primjeraka širom svijeta.

Na novom repertoaru je i film Lisa Frankenštajn. Neshvaćena gotička tinejdžerka Lisa Svalovs oživljava zgodni leš iz viktorijanskog doba. U toku olujne noći s grmljavinom, ona ga počinje ponovno graditi u muškarca svojih snova pomoću pokvarene mašine  za sunčanje u svojoj garaži. Nakon što su prošli kroz razigranu i užasnu transformaciju, romantični duo kreće na ubistveno putovanje kako bi pronašli pravu ljubav, sreću i nekoliko dijelova tijela koji nedostaju usput.

U nastavku filmu Dva prsta meda avantura Ervina i Eme nastavlja se nakon vjenčanja. Ovog puta odlaze na porodični odmor u Tursku, ali greškom zamijene karte za avion i završavaju na pogrešnom aerodromu.

Od poznatih tvoraca uspješnih francuskih komedija stiže još jedna neodoljiva urnebesna akciona komedija Samo tri dana. Snimljena na zadivljujućim lokacijama između tri kontinenta, to je nevjerovatna trka sa vremenom, prepuna poznatih scena iz omiljenih blokbastera koje će publika moći da prepozna i koje će ih zabaviti. Rajen, nespretni, ali dobronamjerni policajac otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvijezdu, kidnapovao meksički narko kartel koji mu daje samo 3 dana da obezbijedi nemogući otkup za nju. Uz podršku svog lojalnog tima ovaj nevjerovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska svijeta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika, kako bi je spasio.

Najmlađa publika uživaće u novoj animiranoj avanturi Družina iz džungle 2: Svjetska turneja.

Koga da pozovemo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno! Manje od mjesec dana prije kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i okeane, naši junaci će morati da pretražuju svijet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

Dina 2 – nastavak slavne franšize imaće premijerno prikazivanje u srijedu, 28. februara u 20 časova.

Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla Dine okupljaju zvjezdanu ekipu koju čine Timoti Šalame, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven. Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, Šarlot Rampling i Havijer Bardem. Radnja nastavlja putovanje Pola Atreida, sada ujedinjenog sa Čani i Fremenima, dok ide na ratni put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on nastoji da spriječi užasnu budućnost koju samo on može da predvidi. Ulaznice su u prodaji!

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply