Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Na repertoaru Cineplexxa Big Fashion od sjutra će biti nekoliko novih filmova različitih žanrova, a svi posjetioci će do 19. februara imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje romantično putovanje u Pariz za dvije osobe.

Sunce mamino je topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do djevojke u koju je zaljubljen.

Relja, romantični sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to način da smuva djevojku u koju je zaljubljen.

Sunce mamino je topla i melanholična ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda u kojoj protagonista, Relja Noveski, manevriše između ljubavi i smrti.

Bom Marli: One Love je snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čovjeku koji je živio muziku koju je stvarao, koji je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše civilizacije. Ovaj film slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

Madam Web je potpuno drugačiji film iz Marvelovog univerzuma! Nesvakidašnji žanrovski složen superherojski film prvenstveno je psihološki triler, kome specijalni efekti nisu jedini aduti. Film je režirala talentovana S. Dž. Klarkson i predstaviće nam po prvi put na velikom platnu priču o porijeklu Madam Veb.

Dakota Džonson glumi Kasandru Veb, bolničarku sa Menhetna sa neobičnim sposobnostima. Kao i Kasandra u grčkom mitu, Kasandra Veb je blagoslovena (ili prokleta, kako originalni mit jasno kaže) vidovitošću, a ova sposobnost, u kombinaciji sa njenom komplikovanom prošlošću, gurnula ju je u opasnu igru.

Svakoj dobroj superheroini je potreban pravi neprijatelj, a Kasandra pronalazi jednog dostojnog njenih sposobnosti u Ezekijelu Simsu. On je fascinantan negativac, koji može da vidi budućnost – ali mu ta sposobnost omogućava da vidi i sopstvenu smrt. Ezekijel postaje opsjednut pronalaženjem svojih ubica prije nego što oni urade svoj posao, i to ga vodi direktno do Kasandre i njenih novih prijateljica – Džulije Karpenter, Meti Frenklin i Anje Korazon.

Dobar šef – Španska komedija sa Havijerom Bardemom u glavnoj ulozi.

Očekujući posjetu komisije koja bi njegovoj kompaniji mogla da dodijeli nagradu za poslovnu izvrsnost, vlasnik preduzeća za proizvodnju industrijskih vaga pokušava da riješi sve probleme svojih radnika.

Škola magičnih životinja je nastavak voljene avanture s animiranim životinjama. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da riješe misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

Dani ljubavi u Cineplexxu

Povodom Dana zaljubljenih bioskop Cineplexx Big fashion organizuje nagradni konkurs u kojem svi posjetioci do 19. februara imaju priliku da učestvuju i osvoje romantično putovanje za dvoje u Pariz.

Sve što je potrebno jeste da uz isječak od ulaznice na specijalnom papiriću napišu koji bi filmski trenutak voljeli da dožive, a poruke ostave u kutiji postavljenoj na blagajni bioskopa.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply