Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion od sjutra, 8. februara naći će se novi filmovi Jadna stvorenja, Divno vjenčanje, Ružica i kamena trolica i Dina.

Najmlađa bioskopska publika uživaće u novoj animiranoj priči, a stariji u hitovima naučne fantastike i jednoj romantičnoj komediji.

Ružica je cvjetna vila koja je uvijek živjela sama u svom grmu. Više od svega sanja da ima prijatelje, ali je previše uplašena da bi ikada napustila svoj grm i zato ga nikada nije pronašla. Međutim, porodica miševa koja živi ispod grma Ružica vjeruje da imaju rješenje. Gospodin i gospođa Maus žele da se Ružica uda za njihovog sina Karla. Iako ne želi da se uda za miša, kada joj zaprijete da će se odseliti, ona osjeća da mora da kaže “da” za brak. Na sreću, prije vjenčanja spašava je leptir Svila i njih dvoje brzo postaju prijatelji.

Film Jadna stvorenja nominovan je u 11 kategorija za Oskara i dobitnik je Zlatnog lava u Veneciji. Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi nevjerovatna priča o fantastičnom napretku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Baksterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svijetom koji joj nedostaje, ona bježi sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom svijeta. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj namjeri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Divno vjenčanje je nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu – između Ebi, djevojke koja bježi od prošlosti, i Trevisa, lošeg momka kojeg upoznaje na koledžu. U nastavku ove uzbudljive romanse saznajemo kako je Ebi, junakinja filma “The Wonderful Doom”, postala gospođa Medoks. Ljubitelji Ebi i Trevisove romanse dobiće odgovore na sva svoja pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja u ovoj burnoj priči.

Prvi dio naučno-fantastične drame Dina opet stiže na bioskopska platna, a uskoro nas očekuje i nastavak ovog hit naslova. Priča o pametnom, darovitom mladiću plemićkog porijekla Polu Atridesu koji se zaputio u daleko prostranstvo, na najopasniju planetu u svemiru – Arakis kako bi osigurao budućnost svoje porodice i naroda. Započinje život u pustinjskoj zajednici Fremena, postaje njihov vođa jer je iznenada uvučen u sukob oko distribucije najvrijednije supstance u galaksiji, melanža koji se nalazi samo na Arakisu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply