Lesi se vraća u bioskop Cineplexx

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion od sjutra je nekoliko novih filmova, od kojih će dva najviše obradovati najmlađu publiku.

Na radost starije i mlađe publike, onih koji su odrastali na pričama o jednom od najčuvenijih ljubimaca, kao i savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, u bioskop stiže film Lesi nova avantura.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelijepih tirolskih pejzaža i naravno, pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za djecu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

Na repertoaru Cineplexxa je i animirani film Kuce u operi. Komična avantura smještena u Metropoliten operi početkom 20. vijeka upoznaje nas sa uličnom kucom Samson. Pokušavajući da se sakrije od lova šintera ona dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svijetu. Tamo srijeće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea. Sinhronizovano!

Scenario iz snova film je o životu nezadovoljnog, porodičnog čovjeka Pola Metjuza, koji se okreće naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta u košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

U komediji Te dua, majke mi , poslije duge noći pune poroka, Kokan i njegovi prijatelji, Đus i Saks završavaju u Albaniji. Sljedećeg jutra ne mogu da se prisjete prethodne noći i shvataju da su kupili djevojku negdje na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak.

Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate djevojčicu njenom ocu. Pošto Đus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku djevojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply