Put do dobre saradnje sa djetetom

Put do dobre saradnje sa djetetom – tema je LIVE intervjua koji je zakazan za srijedu, 17. januar u 17 sati na Instagram stranici @sos_roditeljskalinija. Realizuje ga Udruženje Roditelji, a naše gošće biće psihoterapeutkinje Ivana Muškinja i Dušanka Popov. 

One su predstavnice Familylab Srbija, koja je dio međunarodne organizacije Familylab Association, čiji je cilj promocija i očuvanje vrijednosti poznatog danskog psihoterapeuta i autora Jespera Jula.

Tokom razgovora biće riječi o mnogim temama koje se tiču vaspitanja djece i roditeljstva, a neke od njih su “Kako maziti, a ne razmaziti dijete” i “Ne navikavaj ga na ruke”.

Pratioci Instagram stranice sos_roditeljska linija moći će, između ostalog, da čuju i stručne stavove o građenju samostalnosti kod najmlađih, popularnim treninzima za spavanje djece, a mogu saznati i šta se krije iza djetetove riječi “ne”.  

Roditelja, kao i svi oni koje zanimaju ove teme, mogu postavljati pitanja tokom emitovanja LIVE-a u komentarima ili DM -u stranice.

LIVE intervju “Put do dobre saradnje sa djetetom” dio je projekta koji udruženje Roditelji realizuvje u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply