Nova božićna avantura u bioskopu Cineplexx

Na repertoaru Cineplexxa Big Fashion od sjutra je nekoliko novih filmova, među kojima je i jedna božićna avantura za najmlađe ljubitelje bioskopa.

Uzbudljiva praznična priča stiže pod nazivom Bibi i Bobi u Sneškogradu.

Nevjerovatno, uzbudljivo i kao i uvijek nepredvidivo! Bibi, Bobi i Sneško Gogo putuju u Sneškograd za novogodišnju noć. Ali Sneškograd je prazan i tih. Nema nijednog sneška… gdje li su? Zašto niko ne slavi Novu godinu?

Od sjutra je na repertoaru i nova akcija, pod nazivom  Pčelar, nepobjedivog Džejsona Stejtama u režiji sjajnog Dejvida Ajera.

Film donosi napetu priču o borbi protiv korupcije i pohlepe, uz nevjerovatne akcione scene i jedinstvenu glumačku postavu koju predvodi Stejtam. Brutalan pohod jednog čovjeka za osvetom dobija nacionalne razmjere nakon što se otkrije da je bivši operativac moćne i tajanstvene organizacije poznate kao Pčelari.

“Ne propustite ovaj adrenalinski triler koji obećava nezaboravan doživljaj uz napetu radnju, sjajne akcione scene i snažnu poruku o hrabrosti i borbi protiv nepravde”, poručuju iz Cineplexxa.

Film Bijela golubica: Čudesna priča novo je poglavlje čuvenog romana Čudo, koje je inspirisalo pokret #BudiPrijatelj koji promoviše dobrotu, jednakost i prijateljstvo. U novom poglavlju Čuda otkrivamo novu stranu Džulijanove priče, koji se bori da pronađe svoje mjesto u društvu otkako je izbačen iz škole zbog lošeg ponašanja sa Avgustom Pulmanom. Da bi promijenila njegov život, Džulijanova baka (Helen Miren) mu konačno otkriva sopstvenu priču o hrabrosti – tokom njene mladosti, u Francuskoj okupiranoj od strane nacista, dječak ju je zaštitio od smrtne opasnosti. Njih dvoje pronalaze svoju prvu ljubav u zadivljujućem, magičnom svijetu koji su sami stvorili, dok dječakova majka (Džilijan Anderson) rizikuje sve da ih zaštiti. Ovaj film govori o tome kako jedan čin dobrote može promijeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto.

U bioskop Cineplexx stiže i naučnofantastični film Generacija iz jajeta.

Ideja o nezamislivom razvoju tehnologija i njenom potencijalu da parovima omogući zgodno i zajedničko roditeljstvo putem vještačke materice stiže u najnovijoj priči rediteljke Sofi Bart.

Rejčl i Alvi žele da postanu roditelji. On je botaničar koji je veoma naklonjen prirodi i tradicionalnoj trudnoći, ali njihov terapeut postavlja pitanje o trudnoći prirodnim putem i teži da ustanovi vještački put do roditeljstva. Glavna uloga Rejčel povjerena je Emiliji Klark najpoznatijoj po ulozi Deneris u seriji Igra prijestola.

Bioskopski repertoar za period od 11. januara do 17. januara, kao i materijali novih filmova, dostupni su na ovom LINKU.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply