Dječiji likovni radovi biće motivi za brendiranje vozila kotorskog Komunalnog

Komunalno Kotor poziva djecu predškolskog uzrasta i osnovce od prvog do petog razreda sa područja kotorske opštine da učestvuju na likovnom konkursu “Čuvajmo našu planetu“.

“Četiri najbolja rada će biti motivi za brendiranje novih vozila Komunalno Kotor, a njihove autore ćemo nagraditi, kako bismo podržali dječiju maštu i kreativnost”, navode iz ovog preduzeća.

Tehnika za likovne radove je slobodna, na formatu A3 (blok broj 5), a prilikom izrade ne upotrebljavati prirodni materijal kao što su pijesak, kamenčiće, šljokice, pirinač, plastelin i slično.

Zainteresovani za učešće na konkursu, radove mogu poslati do srijede 20. decembra 2023. godine na adresu DOO Komunalno Kotor, zgrada Obnove Škaljari, 85330 Kotor ili ih predati na arhivi ovog DOO svakog radnog dana od 7 do 14.30 časova, sa naznakom za likovni konkurs “Čuvajmo našu planetu”.

Svaki rad koji bude poslat, kako bi ispunjavao uslove, potrebno je da sadrži sljedeće podatke: ime, prezime i uzrast autora rada, naziv vrtića ili škole i kontak broj roditelja / staratelja.

“Napominjemo da se likovni radovi prispjeli na konkursu ne vraćaju.

Likovni radovi, pristigli do predviđenog datuma, koji ispunjavaju uslove konkursa (tehnika, format i potpuni podaci), biće objavljeni na facebook stranici DOO Komunalno Kotor, preko koje će biti omogućeno glasanje”, saopšteno je iz Komunalnog Kotor.

Izvor: Boka News

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply