Bogat novogodišnji program za djecu na Balšića pazaru

U okviru bazara Novogodišnja priča u Prijestonici za najmlađe je pripremljen bogat sadržaj: radionice, predstave, druženja sa animatorima i maskotama… Kako bi se upotpunila praznična ponuda prijestonice, kako navode iz Turističke organizacije Cetinja, dio programa namijenjen djeci održavaće se na Balšića pazaru, koji se za ovu priliku posebno dekoriše.

“Posebnu čaroliju novogodišnjoj atmosferi i ove godine donijeće besplatno klizalište na Dvorskom trgu koji će, sa Balšića pazarom, u predstojećem periodu biti centar prazničnog raspoloženja”; poručuju iz TO Cetinje.

Na Balšića pazaru će 30. decembra od 11 do 13 sati biti održana dečiaj radionica “Mali majstori ukrasa”, a nakon toga druženje i fotografisanje sa maskotama. Od 14 do 15 i od 17 – 18 časova nastupaće DJ, dok će u međuvremenu biti organizovan maskenbal.

Drugog dana programa za djecu, 31. decembra od 11. sati biće organizovana radionica “Novogodišnje želje”, u 13 sati mališani će uživati u predstavi “Deda Mrazov zimski vez”, a od 14 do 17 časova uslijediće novogodišnja žurka i vatromet.

Najmlađi će zakoračiti u januar uz dvodnevni nastup DJ-a, a 3. januara ih očekuju i karaoke učenika osnovnih i srednjih škola. U petak, 5. januara uživaće na koncertu Muzičke škole “Savo Popović”, a nakon toga će opet biti organizovano druženje sa maskotama. U nedjelju, 7. januara biće održan otvoreni čas KUD-a “Njegoš”, na kojem će učestvovati, kako očekuju organizatori, 150 djece. Poslije toga, djeca će se opet zabavljati uz nastup DJ-a.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply