Noć evropskog filma u Cineplexxu

Evropska noć bioskopa – European Cinema Night vraća se i ove godine sa uzbudljivim rasporedom evropskih filmskih projekcija u bioskopima širom Evrope.

U okviru Evropske noći, u bioskopu Cineplexx Big Fashion u Podgorici, biće prikazan film Zločin je moj (Mon crime), u četvrtak, 7. decembra, od 20 časova. Ulaz za projekciju  je besplatan.

Iz Cineplexxa su saopštili da će, kako bi ponudili sveobuhvatno iskustvo izvan projekcije, nakon filma biti organizovana debata sa rediteljem Androm Martinovićem. Ove aktivnosti imaju za cilj da i publici pruže priliku da diskutuje o filmovima.

Šest godina nakon pokretanja inicijative, Creative Europe MEDIA, program Evropske unije koji podržava evropski audiovizuelni sektor i mreža Europa Cinemas udružuju se kako bi predstavili Evropsku noć bioskopa pod sloganom “Dijeljenje priča koje volimo”.

Ova inicijativa ima za cilj da približi Evropu svojim građanima slavljenjem bogatstva i raznovrsnosti evropske filmske kulture putem besplatnih projekcija širom kontinenta.

Ovog puta, 85 bioskopa iz mreže Europa Cinemas će učestvovati u ovoj ediciji. Svaki bioskop je odabrao evropski film prema interesima svoje publike, kako bi pružio prilagođeno filmsko iskustvo.

Ova inicijativa će doprijeti do više od 10.000 posjetilaca bioskopa u brojnim gradovima širom Evrope, povezujući publiku oko zajedničkog evropskog identiteta izgrađenog na raznolikosti.

“Pozivamo vas da dođete, uživate i podržite evropski film! Ulaz za projekciju je slobodan, a ulaznice se mogu podići na blagajnama bioskopa”, poručuju iz Cineplexxa Big Fashion.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply