Sedamdesetpetogodišnjak osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad djecom

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da je juče u Podgorici uhapšen B.P. (75), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

“Sumnja se da je ovo lice u dva navrata tokom ove godine, u svojoj kući preduzeo radnje ovog krivičnog djela prema dva maloljetna lica”, naveli su iz MUP-a.

Ističu da je prethodnog dana na području Crne Gore registrovano šest krivičnih djela, pet lica je uhapšeno, po rješenju ODT-a zadržana su dva lica, podnijeto je 12 krivičnih prijava i dva posebna izvještaja.

“Službenici SKP za borbu protiv droge, u saradnji sa službenicima SP za JRM OB Podgorica, uhapšena je jedna osoba zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  Osim toga, službenici SKP za suzbijanje krvnih delikata i nasilja u porodici, lišili su slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti”, navode iz MUP-a.

Kada je javni red i mir u pitanju izvršena su četiri prekršaja (fizički napad, drsko ponašanje, ometanje i omalovažavanje policijskog službenika), dok je u odnosu na Zakon o zaštiti od nasilja u porodici izvršeno deset prekršaja, povodom čega je šest lica lišeno slobode.

Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe zadobile teške i šest lake tjelesne povrede.

Policijski službenici Stanice granične policije II Tivat izveli su lokalnu akciju “Pojačana kontrola kretanja, rada i zakonitosti boravka stranih državljana” na područiju opštine Kotor.

“Tom prilikom utvrđeno je 26 nepravilnosti kod 21 stranog državljanina. Izdat je ukupno 21 prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog počinjenog prekršaja u odnosu na Zakon o strancima i za pet njih donijeto i uručeno rješenje o povratku”, ističe se u saopštenju MUP-a.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply