Tim za podršku i pomoć jednoroditeljskim porodicama sjutra na okupu

Tim za podršku i pomoć jednoroditeljskim porodicama od sjutra će, svakog četvrtka, u periodu od 16 do 18 sati, biti na raspolaganju roditeljima kojima je potrebna pomoć oko rješavanja problema sa kojima se susrijeću. Mjesto okupljanja su prostorije udruženja Roditelji, na adresi Bulevar nezavisnosti br. 13 u Podgorici.

Najčešća pitanja koja dobijamo u posljednje vrijeme odnose se na finansijske i emocionalne izazove poslije razvoda. U turbulentnom periodu važno je imati podršku. Otvoreno je tražite od svoje uže porodice ili potražite stručnu pomoć i podršku u dijelu i na način koji vam je potreban. Razvijajte se zajedno.

Roditeljski odnos zahtijeva komunikaciju, bez obzira na konfliktan partnerski odnos. Inat nije rješenje.

Takođe, to što ste imali konfliktan brak i težak razvod nije razlog da ne plaćate alimentaciju i ne brinete o emotivnom razvoju djeteta. 

I ne zaboravite, razvodom se ne umanjuje odgovornost roditelja prema djetetu, ne činite da se loše osjeća zbog toga. Sve ovo teme su o kojima možete razgovarati sa članovima tima za podršku i pomoć jednoroditeljskim porodicama udruženja Roditelji.

Postavite pitanja posredstvom mail adrese [email protected] ili nas posjetite četvrtkom od 16 sati.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply