Besplatni treninzi borilačkih sportova za sve osnovce

Učenici podgoričkih osnovnih škola u prilici su da pohađaju besplatne treninge borilačkih sportova, koji se od nedavno organizuju u OŠ “Pavle Rovinski”. Zainteresovani se mogu prijaviti elektronski putem ovom LINK-a.

Prema riječima profesora fizičke kulture Velimira Vlahovića, u saradnji sa školom, omogućili su djeci da besplatno uče borilačke vještine kao što su aikido, džudo i karate tokom tri mjeseca.

“Ovaj projekat nije samo o učenju borilačkih vještina, već i o razvoju fizičke forme, discipline, samopouzdanja i timskog duha. Vjerujemo da su vannastavne aktivnosti ključne za zdrav rast i razvoj naše djece. Naš cilj je da ovakvi program postanu uobičajena stvar u našim školama. Zajedno možemo pokazati da podržavamo fizičko i mentalno zdravlje djece. Podržite nas i tražite više ovakvih inicijativa. Sanjajmo zajedno o školama koje pružaju raznolike besplatne sportske aktivnosti. Zajedno možemo napraviti pozitivne promjene za buduće generacije”, poručuje Vlahović, u ime organizatora besplatne obuke u OŠ “Pavle Rovinski”.  

Osim promovisanja fizičke aktivnosti, samopouzdanja, discipline i borilačke vještine kod osnovaca, cilj projekata je i da se omogući da ove aktivnosti budu dostupne svim zainteresovanim učenicima.

U realizaciji projekta učestvuju visoko rangirani takmičari i treneri iz borilačkih veština.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply