Vrijeme je za super školske podvige i super popuste!

Sponzorisana objava

Uz akciju “Back to school” spremite svoje đake za školske klupe, i ne brinite o cijenama. Iz NLB banke su se pobrinuli za to. Akcija traje do 9. septembra.

Roditelji ovih dana broje posljednje dane do škole. Istovremeno, broje i obaveze koji iziskuju ne tako male troškove. Knjige, školski pribor, odjeća i obuća, samo su dio to-do liste koja se ovih dana ispunjava.

Opremiti školarca ili više njih, nije nimalo lak posao. Zato se oslonite na NLB akciju “Back to school” i bez pritiska dočekajte novu školsku godinu, ispunjavajući želje svojih najmlađih i najvažnijih članova porodice.

Mališani su spremili spisak želja, a NLB specijalne ponude.

NLB Banka je obezbijedila specijalne popuste kod svojih partnera koje možete iskoristiti do 9. septembra.

Popuste na odjeću, obuću, školski pribor i ostale stvari potrebne za školu možete pronaći na sljedećim mjestima:

Inter Sport  – 15% popusta na artikle za djecu koji nisu sniženi.

Sport Vision i Sport Reality – 20% popusta na novu dječju kolekciju i artikle koji nisu već sniženi kao i mogućnost plaćanja na 12 rata.   

Svicomm – 5% popusta na sve article i mogućnost plaćanja na 4 rate.

Tehnomax – 15% popusta na jednokratno i 10% popusta na plaćanje na rate, uz mogućnost plaćanja na 10 rata.

OVS, KidsLand, Samsonite i GEOX – 10 % popusta na dječju garderobu, obuću i školski program i artikle koji nisu već sniženi.

Planika i UNO – 20% na artikle koji nisu sniženi.

Plaćajte NLB Visa debitnom karticom i ostvarite popuste na artikle koji nisu već sniženi ali iskoristite i prednosti Budžet plusa  i otvorite nove mogućnosti za svoje školarce. Uz limit do 1.000 eura kupujte školsku opremu na rate kod naših partnera.

Ukoliko imate NLB karticu ali niste aktivirali Budžet plus to možete učiniti jednostavno i brzo, posjetom sajta NLB banke ili odlaskom u neku od filijala.

Iskoristite specijalne povoljnosti do 9. septembra i ispunite želje svojim školarcima.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply