Naredne srijede kreativna radionica posvećena ljetu

Djeca mlađeg školskog uzrasta naredne sedmice će, u okviru interaktivne radionice koju organizuje Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, razvijati socijalne, motoričke i kreativne vještine.  

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

U srijedu, 5. jula u 19 sati organizujemo kreativnu radionicu pod nazivom Ljeto na papiru, na kojoj će djeca uz instrukcije socijalne radnice Mirjana Zečević, razvijati kreativnost i socijalne vještine.  

Interaktivna kreativna radionica namijenjena je djeci uzrasta od pet do sedam godina.

U okviru ove radionice djeca će imati priliku da na zabavan način kreiraju autentična djela na temu ljetnjih motiva. Koristiće različite materijale, podstičući maštu i kreativnost, kao i motoričke vještine upotrebom makazica. Radionica je koncipirana tako da djeca sarađuju sa vršnjacima, uče se strpljenju i čekanju na red, odnosno razvijaju socijalne vještine i raduju se ljetnjim mjesecima. Broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply