Narednog utorka ulaznice za sve filmove po dva eura

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u utorak, 4. jula, kada će svi filmovi moći da se pogledaju po promotivnoj cijeni ulaznice od dva eura.

“Pobjegnite od vrućina u rashlađene sale Cineplexx bioskopa i uživajte u najnovijim filmskim hitovima”, poručuju iz Cineplexxa.

Na repertoaru će se naći najnovija filmska ostvarenja: Indijana Džons i artefakt sudbine sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi; fantastična komedija u kojoj je Dženifer Lorens producent i glumica – Djevojka za sve; horor priča Babaroga; uzbudljivi akcioni triler i jedna od najpoznatijih i najpopularnijih filmskih franšiza ikada – Paklene ulice 10; dugoočekivani i Oskarom nagrađeni muzički klasik studija Disney – Mala sirena; potpuno nova Disney i Pixar priča Elemental; iskrena akciona komedija – Rubi tinejdžerka-morsko čudovište; novo poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage – Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svijet i mnogi drugi…

“Ulaznice se već nalaze u prodaji, zato požurite do blagajni bioskopa i obezbijedite najbolja mjesta na vrijeme! Rezervacije za utorak, 4.jul, nisu dozvoljene”, saopšteno je iz Cineplexxa.

Repertoar je dostupan na ovom LINKU.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply