U ponedjeljak kreativna radionica Maske proljeća na Pikasov način

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici naredne sedmice biće održana radionica Maske proljeća na Pikasov način, koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, Univerziteta Mediteran. U toku ove kreativne radionice kod djece će se podsticati umjetničko stvaralaštvo.

Radionica će biti organizovana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Radionica jezakazana za ponedjeljak, 3. april, u 17 sati, a namijenjena je mališanima uzrasta od 7 do 10 godina.

Kroz igru i interesantni kratki uvod o Pikasovim radovima, djeca će praviti maske po uzoru na  djela ovog umjetnika uz pomoć kolaža. Na radionici će imati priliku da predstave svoje gledište i razumijevanje Pikasovih djela uz dodatnu razradu i upoznavanje sa njegovim stvaralaštvom, razvijajući kreativnost i maštu.

Radionicu vode studenti Fakulteta vizuelnih umjetnosi Damjan Tomić, Bojana Krivokapić, Ivana Ivezić i Ksenija Kukalj, sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović. Broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply